Čauko birdzáci, chcel by som Vás požiadať o radu. Cez víkend som bol opitý jak ... a spadol mi mobil do vody. Teraz blbne a nechce správne ísť (displej a mikrofon idu, len nereaguje na všetky tlačidla. Ide o Sony Ericsson K610i. Nevie niekto čo stojí opra
No záruka ti na poškodenie tvojou vinou neplatí. Asi si ho správne nevysušil, neviem. Skôr ako záruku by som skúsila nejaký mobilshop, nech ti povedia aspoň približne čo a ako s opravou.
to je ako kamoške keď spadol mobil do jogurtu, ten to ale chudák vôbec neprežil
vyber baterku, simku, a vsetko, co sa vybrat a odobrat da, na par dni sa ho musis zbavit disappointed: ) , kym sa ususi dostatocne. Raz sa mi 3310 padla do mlaky, ale tam boli este odoberatelne kryty (slapala mi este rok po tom bez opravy)...nvm, vyskusaj
Zober si mobil odsrobuj si ho a vyfenuj. fenuj ho tak aspon par minut a rano po obede vecer. mojej mamte sa toto stalo a takto sa postupovalo. Za tri dni bol plne funkcny. .... PS: ti musel fest spadnut do vody naozaj.
Nuz teraz ti to uz je asi na nic... ak padol do vody mal si okamzite vybrat baterku, rozlozit na co najviac casti (bez toho aby si odsroboval cosi) a poriadne nechat vysusit hoci aj den dva. Potom vratit baterku a dufat ze pojde.
Teraz to uz je jedno, uz sa to dojebalo takze jedine co ti pomoze je servis (mozno) takze vela stastia. A oprava zalezi dost od toho co presne sa ti poskodilo - mozo mas len trocha vody pod klavesnicou na kontaktoch a v takom pripade sa to len vysusi/vymeni a je to max niekolko stoviek, ale moze tam by toho dojebane ovela viac a potom sa priprav na tisice alebo novy mobil.
@2 > Nokia 3310 bola (doslova) nesmrtelna klasika, kamosom padla z 8meho poschodia na asfalt, dali casti dokopy a fungovala vpoho dalej, okupala sa vo vani asi 4 krat a pohoda spadla pod auto (ale nepreslo ju) a fungovala, ina spoluziacka ju nastvana hadzala o stenu opakovane a vydrzala jej tiez roky... ja mam podobne skusenosti
@2@11 Presne, Nokia 3310 bola fakt nesmrtelná. Kopol som do nej, padla z niekoľkých metrov, bola aj v potoku, na zem padala pravidelne a myslím že doteraz funguje, síce už ju nemám
Tak nieco podobne sa stalo aj mne.Kupala som sa a pisala sms a mobil-jebs do vody Zrazu som nemala absolutne ziadny signal.Isla som s tym do t-mobilu ale hovno mi pomohli,tak som take dva mesiace mobil vobec nepouzivala a neskor nabehol ten signal len tak sam od seba skus aj ty pockat nejaku dobu,uvidis co to spravi
K610i som mala aj ja a tiež mi čľupol do vody...vypni ho,rozober,daj ho na noviny v nejakej teplej miestnosti aby uschol....potom poskladaj a mal by ísť...aspon mne potom išiel v pohode
sestre spadol mobil do vody, a asi 2 týždne používala druhý. potom ho proste zapla a išiel. Musí sa proste vysušiť. Horšie by bolo, keby ti spadol do vína ako kamarátovi on chudák svoj mobil už nerozbehal hold - alkohol je svina
ako ked chces skus dat do reklamacky ale na 99,9999% ti to vratia ako zrusenie zaruky kedze doslo k oxidacii zakladnej dosky MT.tychto pripadov som uz pocul od ludi miliardu cize tak .napokon oprava je realna cenu netusim nakolko oni vyhodnotia no ta blbost co tam zoxidovala ma dohnotu do 50Sk ale v servise su dost nezrucny niektori technici a pri prepajkovavani znicia celu dosku .zaruku ti aj tak zrusia a navyse ti doporucia max kupit novu dosku co je v podstate cela cena phonu.tolko asi odomna.
no a kedze si ho uz okupal este si ho mohol zachranit hned vtedy alebo kratko na to po vytriezveni..no to by si ho hned musel rozobrat ako ide.a pak doma zobrat T-7 srobovak a rozobrat ho uplne ako ide a pak zobrat lekarensky lieh a vykupat v nom doslova dosku telefonu nechat vysusit a aj ostatne diely vyutierat a vysusit a pak po dni cca zlozit tak by si ho este isto zachranil.ale tiez treba povedat ze rozobratie telefonu chce aspon trosku vediet ako a trochu zrucnosti.este ten navod by si na nete nasiel ale tu zrucnost aspon trochu mat.ja uz s tym nemam problem ja som rozobral 10tky MT heh taka uchylka
suhlas s @20 , ono staci aby si mal mobil v kupelni,resp. nan kvapla blba kvapka vody na nespravne miesto a zoxiduje ti. Zaruka ti neplati a oprava nebude vykonana...
dakujem vsetkym za rady. mobil po vysuseni aj tak nefrcal tak som ho dal do servisu a tam mi vymenili klávesnicovu dosku a teraz ide. oprava stala vo VT 350 Sk
ahojte ..mám veľký probléém ...pred pár dňami presnejšie 23.3 som si oprala mobila teraz mi nechce ísť ..mám ho na radiatore aj so o fénom sušila a nehcce furt naskočiť ..potrebujem súrnu ..pomoc ..ak môžete ozvite sa na e-mail : Rubbyc@azet.sk.
potrebujem súrnu pomoc ..inak bude somnou zle ..za radu vopred ďakujem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to je ako kamoške keď spadol mobil do jogurtu, ten to ale chudák vôbec neprežil
V oficialnej predajni na to pridu velmi rychlo a v tom pripade ti zaruka neplati, ako povedala @ayreen
Skus este ten mobilshop, ale tieto opravy su obvykle nerentabilne :/ Daj potom vediet ...
Zober si mobil odsrobuj si ho a vyfenuj. fenuj ho tak aspon par minut a rano po obede vecer. mojej mamte sa toto stalo a takto sa postupovalo. Za tri dni bol plne funkcny. .... PS: ti musel fest spadnut do vody naozaj.
Len som ho musel pozbierat skor akoby slnko stihlo narobit nejake skody.
Hned som ho rozobrala, dosť dlho sa sušil aj do opravy som ho neskôr dala, ale už sa nedal opraviť.
Mala som ho asi mesiac. Takže to dosť záleží asi aj od mobilu, aký je odolný
Teraz to uz je jedno, uz sa to dojebalo takze jedine co ti pomoze je servis (mozno) takze vela stastia. A oprava zalezi dost od toho co presne sa ti poskodilo - mozo mas len trocha vody pod klavesnicou na kontaktoch a v takom pripade sa to len vysusi/vymeni a je to max niekolko stoviek, ale moze tam by toho dojebane ovela viac a potom sa priprav na tisice alebo novy mobil.
jednoznacne s tym bez do nejakeho servisu alebo oprava,sam s nim radsej neexperimentuj,neriskovala by som ze sa dojebe este viac ako je...
Dnesne mobily su oproti tomu šuvix...
vyčisti
poskladaj
vyskúšaj
ak nepôjde alebo ak vnútri objavíš spáleniny (po skrate baterky), skús ho zaniesť do mobilshopu, ale nič si od toho nesľubuj
ako ked chces skus dat do reklamacky ale na 99,9999% ti to vratia ako zrusenie zaruky kedze doslo k oxidacii zakladnej dosky MT.tychto pripadov som uz pocul od ludi miliardu cize tak .napokon oprava je realna cenu netusim nakolko oni vyhodnotia no ta blbost co tam zoxidovala ma dohnotu do 50Sk ale v servise su dost nezrucny niektori technici a pri prepajkovavani znicia celu dosku .zaruku ti aj tak zrusia a navyse ti doporucia max kupit novu dosku co je v podstate cela cena phonu.tolko asi odomna.
Treba davat bacha na MT.
potrebujem súrnu pomoc ..inak bude somnou zle ..za radu vopred ďakujem ...