potrebovala by som pomôcť..mam mobil Sony Ericson C902 mam ho už asi tak 3-4 roky..chcela by som nejaky novy..nechcel ani Iphone, ani Apple nejaky dotykovy a hlavne dobry počula som, že Xperie sa rychlo kazia a mrznu..zase o HTC že ked spadne rozbije s
lepší mobil stojí viac koľko si do neho ochotná investovať? to je dôležitá otázka... ja osobne, ak by som nemusela myslieť na peniaze beriem iphone alebo htc určite... to sú najkvalitnejšie telefóny... že keď spadne, rozbije sa, to je strašne debilný argument ho nepúšťaj z ruky a máš...
veľa ľudí kupuje samsungy a dobre o nich vravia, mne ale akosi tá značka nereže... keď už ale by som si mala vybrať, určite nie niektorý z tých lacných...
ja osobne mám huawei, ale mne to stačí... podľa mňa je kravina kupovať si mobil kvôli foťáku, keď chcem fotiť, kúpim si foťák... mobil je na komunikáciu...
ja osobne mám so samsungmi dosť zlé skúsenosti .. teraz mám HTC a je úplne skvelý ...
Apple je populárny ale ja by som ho nechcela ... lebo spolužiak ho má a nie je to bohvie čo .. môj názor ..
na tvojom mieste by som sa rozhodne zamyslela nad tým HTC lebo je fakt kvalitný ja ho mám rok a ide pekne plynule nezamrza aktualizuje sa v podstate sám a dobre padol mi a mam prasknutý displej ale tak to bola moja chyba
Najprv si povedz, čo od neho potrebuješ. Či ti bude slúžiť hlavne na hudbu, alebo s ním budeš hlavne fotiť, či ho berieš na internet, prípadne na ňom budeš pozerať filmy. Tým pádom kúpiš mobil, ktorý plne využiješ.
K Samsungom, dosť sa prehrievajú, ale sú dobré.
To že xperie mrznú je pekná somarina, ak ti to povedal niekto kto má mobil zatrepaný na 95 % tak sa necudujem, to bude lagovať kazdy jeden mobil. Ja mám v poradí už druhú xperiu a zatiaľ som s nimi nemal žiaden problém, celé prostredie je svižné a plynulé, čo sa o samsungov povedať nedá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
veľa ľudí kupuje samsungy a dobre o nich vravia, mne ale akosi tá značka nereže... keď už ale by som si mala vybrať, určite nie niektorý z tých lacných...
ja osobne mám huawei, ale mne to stačí... podľa mňa je kravina kupovať si mobil kvôli foťáku, keď chcem fotiť, kúpim si foťák... mobil je na komunikáciu...
Apple je populárny ale ja by som ho nechcela ... lebo spolužiak ho má a nie je to bohvie čo .. môj názor ..
na tvojom mieste by som sa rozhodne zamyslela nad tým HTC lebo je fakt kvalitný ja ho mám rok a ide pekne plynule nezamrza aktualizuje sa v podstate sám a dobre padol mi a mam prasknutý displej ale tak to bola moja chyba
K Samsungom, dosť sa prehrievajú, ale sú dobré.
inak keby si mám fakt,že vybrať beriem Xiaomi....