no potrebovala by som pomôcť.. mám mobil lg ku380 ..a stalo sa mi to ze tlačítka napríklad tlačítko OK mesto toho aby mi potvrdzovalo tak mi píše číslice.. alebo ked stlačím 0 tak mi napíše mriežku.. vlastne všetky tlačítka okrem 1-9 .. mi píšu niečo iné
júúj no dobre velmi pekne dakujem .. s tou opravou si ma potesil bo som si myslela ze aj zo mesiac ho tam budem muset mat.. a este taka otazocka obrazky hudba a tak to mi odtial asi vymažú čoo??
Keď ich máš na pamäťovej karte ,ktorá je v prípade tvojo phonu Micro SD a vyberieš ju pred reklamáciou tak ti pesničky ,veci nevymažú .Avšak keď ich máš priamo v internej pamäti svojho Phonu tak podľa mňa vymažú
a ja mam v mobile aj vsetki svoje čísla nestihla som si ich zkopírovať na sim kartu.. jednoducho som nečakala že by sa mi mohol pokaziť.. tak aj tie mi vymažú??
kazdy mobil co je v servise , tak po oprave nastavia na vyrobne nastavenie, to jest, vsetko vymazu a je ako z vyroby. takze vsetko co si tam mala ti zmazu. zial je to tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov