Moja kamoška má taký problém a ja vážne netuším čím to bude vraj pri masturbáci jej uniká moč ... nevie niekto čím to môže byť? lebo napríklad ja som sa jej spýtala či nevypila 2 litrovku pred tým ale vraj nie že aj keď sa pred tým vymočí tak potom ten
@15 nie nesledujem ona sa ma pýtala že či neviem čo to je a hanbí sa na web dáky napísať tak jej robím službičku a ona to sleduje a odkazuje ti že vie ako vyzerá a smrdí moč takže hento to nebude
treba ísť k doktorovi, ak je to naozaj moč, je to zapríčínené slabými svalmi panvového dna, existujú na to nejaké cvičenia, aj lieky.. takže naklusať k doktorovi, ok?
podla mna tiež určite doktor... a ak sa hanbí nemusí hovoriť že je to nepodmienečne pri masturbácii. Može povedať,že má proste sporadickú inkontinenciu
ježiiišii nerobte si z toho srandu a nemajte blbé reči .. som zvedavá ako by ste to brali byt na ,,kamoškynom" mieste... ak si je na 100% ista že je to moč tak by fakt mala ist tomu doktorovi a hambit sa nemusi doktor je zviknuty a nech kludne povie aj pri čom to je... a nehovote že ,,TO"nema robyt.. lebo ak by si našla priatela a stavalo by sa jej to asi by to nebolo moc príjemne
no vidis to asi jej trebalo chcat a spravila sa mocom to je asi normalne a vety typu chod ku gynekologovi su trapne takze orgazmus mala asi a vitiekol jej moc ked jej trebalo cikat mihihi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
opytaj sa na zdravie.sk lebo tu si z toho len piču budu robiť
Inak, keď sa ženy príliž tešia, tečie niektorým niečo podobné ako mužom - tiež to býva zafarbené do biela, ale je to bez zápachu a moč to nie je
» www.webmd.com/urinary-inconti...
treba ísť k doktorovi, ak je to naozaj moč, je to zapríčínené slabými svalmi panvového dna, existujú na to nejaké cvičenia, aj lieky.. takže naklusať k doktorovi, ok?
už nič primitívnejšie ma nenapadlo tak ešte raz