Ľudia, neviete náhodou o nejakej agentúre, kde fotia ruky? Keď pozerám americké stránky tak tie sú toho plné (hand modeling) ale tu nejako nič.
Vedeli by ste poradiť?
Tému som dala do biznisu/komercie, fakt netuším kam to mám zaradiť
Sprosté reči
@sarasotta nechapem na čo potrebuješ agenturu kde fotia ruky ? ja si myslim že ak zoženieš dobreho fotografa, trochu šikovneho určite niečo vymyslite...taketo veci ich učia už v zuške a čo sa týka smaotneho modelovania stači zapojiť nejaky dobry program a je to...
Zle sme sa pochopili
Nemyslím, že len tak odfotiť ruky Myslela som ako normálne platené fotenie (oni platia mne), fotia sa napr. laky na nechty, prstene, náramky...
Smejte sa, ale je to normálna vec, tie ruky čo vidíte v reklame na čistiaci prostriedok nie sú kreslené
je to normálna vec v zahraničí, len na Slovensku o tom málo počuť...poznanala som jedného chlapíka Slováka, ktorý sa tomu venoval v Amerike, ale už som zabudla jeho celé meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nemyslím, že len tak odfotiť ruky Myslela som ako normálne platené fotenie (oni platia mne), fotia sa napr. laky na nechty, prstene, náramky...
Smejte sa, ale je to normálna vec, tie ruky čo vidíte v reklame na čistiaci prostriedok nie sú kreslené
Tá ženská čo má paprče na obálke Twilightu zarobila pekný balík.Je to veľký biznis, žiadna sranda.
a @ps102 ty máš peknú paprču! mala by byť modelka tiež!