o modeling sa uz zaujimam od 14r. Vtedy som sa zucasnila kastingu Elite, kde mi bolo povedane ze mam trosku schudnut a vratit sa. Do 18 rokov som aj schudla a vyrastla este o 10 cm. Videla som vsak na sebe stale nejake chyby tak som to uz neskusila.
teraz mam 22 rokov. je to uz zrejme dost, no viem ze niektore agentury hladaju dievcata do 22 rokov. Lakalo ma to skusit tak som sa ozvala do Neumann models, tam akceptovali moju ziadost ... ma niekto s touto agenturou skusenosti? myslite ze by som sa mohla venovat modelingu aj v takomto veku? takisto book este nemam. a co agentura ok fotomodels, kde chcu agenturny poplatok?
prosim ta radsej chod robi live webku dakde za peniaze nez ist robit modelku. to cele je taky biznis kvoli ktoremu je ciastocne svet v takych srackach akych je
na nič nie je neskoro, hlavne ak vyzeráš o dosť mladšie než máš vek...tak im to môže byť jedno....mali by to ajtak vždy podla vzhladu hodnotiť a nie veku podla mna
Ako sa ti podarilo vyrast od 14? ja som od 13 nevyrastla ani mm, ale aj tak mam dost no a k teme ako je pravda, ze skusit mozes, ale uz velke uspechy necakaj
ja som bola v jednej agenture v takom veku asi cca 22, no a sa ma pýtali, že čo som neprišla, ked som bola mladšia, hoci ja tiež nevyerám nejak staro...no
a ešte mi povedali že mám zaujímavu tvár, ale že jako mala by som zhodiť, aby som nemala také líca jak dievča, ale to sa mi podarilo až ovela neskor, teraz mám tak o desať kíl menej, no ale už tam nepojdem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@Stolky100 :
a ešte mi povedali že mám zaujímavu tvár, ale že jako mala by som zhodiť, aby som nemala také líca jak dievča, ale to sa mi podarilo až ovela neskor, teraz mám tak o desať kíl menej, no ale už tam nepojdem..