a to ked ta jedna agentura odmietla tak dalej skusat nebudes? Ved ak sa chces uplatnit treba sa skontaktovat so vsetkymi agenturami v dosahu. To ze ta jedna odmietne nic este neznamena
ja ťa nepoznám a nejdem si teraz pozerať fotky, ja som len chcel povedať, že som nikdy nepochopil, podľa akých kritérií sa vlastne modelky berú, keďže sú v podstate všetky škaredé a podivné
@nenay mne sa to uz tiez 2x stalo. Raz na mna natrafili este v skole a druhy raz ked som bola v obchode. Presviedcali ma nech pridem k nim na casting ale poslala som tam miesto seba kamosku, co po takych veciach tuzi. To nie je nejako pre mna
@tikalok ono i ked nie vzdy, ale vacsinou si nevyberaju podla klasickej dooci bijucej krasy ale podla toho ako je dotycna zaujimava. Ci ma v sebe nejaku iskru, ci zaujme na pohlad, ze si povedia ze v nieco v nej je.
@tikalok na fotomodeling také, čo sa ľahko retušujú ale inak vzhľadom na to, že moja bývalá spolužiačka je teraz svetová topmodelka žijúca v New Yorku, pričom ja by som si ju ani nevšimla, keby okolo mňa prešla na ulici, tak súhlasím s tým, že tie modelkovské štandardy sú odveci niekedy sú škaredé a niekedy sú len nezaujímavé
Ja netusim, tiez mi par ludi vravelo nech to skusim, ale neviem ci mam na to vhodnu povahu, ani ma to nikdy nelakalo a tak. Ale tak este keby si sa niekoho spytala kto sa v tom vyzna, len tak nezavazne. Aby si zbytocne neskusala. A ked ti povie ze jasne v pohode, tak sa ti to snad casom podari
@anzu moje dve spolužiačky zo strednej sú tiež fotomodelky. u tej jednej to ešte ako tak chápem, je príjemná na pohľad, ale tá druhá? také zosušené nič, pri ktorom som vždy mala pocit, že fúknem a padne. nie, že by bola škaredá, ale bola konská a nezaujímavá, na ulici by som si ju ani len nevšimla. a na fotkách z nej spravili takú kočku, že som nechápala, kde sa to v nej vzalo. tiež nerozumiem tým kritériám. vôbec.
Ako, väčšina modeliek (tych top top) sú skor divno zaujimave (alebo akoby mama povedala, také škaredé, až sú pekné . A tie menej úspešné sú tie naozaj pekné, ale tie sa nikam dalej nedostanú... skús, uvidíš
Mne to tiež hovoria, ale to len preto, že som vysoká a štíhla V živote by som do žiadnej agentúry nešla. Mám štipku súdnosti
A čo sa teba týka, máš peknú postavu a veľmi pekné oči, ale úprimne nevšimla by som si ťa na ulici, pre mňa si taký ten nevýrazný šedý typ. Ale kto vie, možno v nejakej agentúre bude niekto, kto práve takéto dievčatá hľadá a potom budeš mať úspech.
To, že ťa odmietla jedna agentúra neznamená, že to nesmieš skúšať ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
moc sa mi to nepodarilo, ale chcela som tým povedať, že skús aj iné.. mohli sa mýliť
ale inak ano, skus take tie, ktore potrebuju behačky po "móle".
A čo sa teba týka, máš peknú postavu a veľmi pekné oči, ale úprimne nevšimla by som si ťa na ulici, pre mňa si taký ten nevýrazný šedý typ. Ale kto vie, možno v nejakej agentúre bude niekto, kto práve takéto dievčatá hľadá a potom budeš mať úspech.
To, že ťa odmietla jedna agentúra neznamená, že to nesmieš skúšať ďalej.