cawteee chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s modelingovou agenturou prestigue-models humenne.... pretoze mi napisali, ze maju o mna zaujem a ponukaju mi "dlhodobú spoluprácu v oblasti fotomodelingu.Jedná sa konkrétne o fotenie pre katalógy oblečeni
Chcem ti dať radu, aby si si dávala dobrý pozor. Môj poľský kamarát žijúci v Miláne sa nedopatrením dostal do agentúry, ktorá sa volala zhodne, ako modelingová, ale na konkurze zistil, že ide o neoprávnené užívanie obchodného mena zo strany pochybnej striptérskej skupiny. Ale do stripshow by ho aj tak nezobrali, pretože on je súčasťou novej modelingovej vlny, ktorá preferuje rachitické typy chlapcov. Nakoniec predsa skončil tam, kde chcel, teda v talianskej pobočke modelingovej agentúry Bananas.
Hlavne nic nepodpisuj! Mne ponukala ina agentura zmluvu na 5 rokov, na ktoru som sa im zvysoka vykaslala... Ak sa tomu nechces venovat vazne, tak si daj dobry pozor na to, k comu sa zavazujes. Ale drzim palce
hmm tak dakujem vsetkym, ja si to este premyslim....nie som ten typ, co sa do vsetkeho rychlo hrnie...ale na druhej strane to moze byt dobra prilezitost.....uvidime
@myshenka ,ja som chodila do prestiige models..ale..akosi z toho nemámni č,nafotila som book,mala som vianočnu modnu prehliadku, mám aj certifikat o absolvovani.teda je to len kus papiera. .a akosi na mna zabudli,samozrejme som aj platila a nie malo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Jasné, ďalší dôvod, prečo ma zbiť.