som si v tetoo salone kupila modru barvu na vlasy lenze o no to chyti len na blond a ted si farbim na cierno...jak to mam zosvetlit.....nejak mi nic na to nechyta mi to tak o 1stupen zosvetlilo.. to je nic....a uz ma to dost drbe
na to aby ti to peroxid odfarbil tu ciernu by si potrebovala dost silny a ten by ti uplne spalil vlasy.. takze ak to chces vazne daj si to spravit v kadernictve oni maju na to specialny vymyvac farby a postupne ti to odfarbia..
čisto samí odborník tu dáva rady, pre vysvetlenie to čiernej farby sa dáva 6 percentný peroxid vodíka a do blond aj 12 je to dosť veľký rozdiel, potom pokiaľ sa chceš odfarbiť rob to postupne, niekedy to trvá aj mesiac, tebe stačí aby ti to chytilo tak to svetlo ooranžovo keď na to potom dáš tu odrú malo by to byť fajn, si niekde v opchode kúp zosvetľovaciu farbu ktorá zosvetľuje až o 7 odtieňov, len sa potom zase nečuduj že tá modrá sa ti rýchlo vymýva a na odrastky ti zase nebude chytať tak ich budeš musieť zosvetľovať, tak neviem no
jasné pôjde ku kaderníčke a vysolí u aj tisícku keď nie viac, aj taká kaderníčka jej môže zničiť vlasy, keď tak si to dáš pri najhoršom potom trochu podstrihnúť lebo ti to určite spáli končeky
@16 no nevem modra s mi lubi...moja piercerka ma total kriklaco ruzove a pedtym mala zelenu...hm...tak zajimave to bolo DD no ale j cem len par pramenov a do ciernomodrej barvy modre pruzky no.....to smi lubi
@17 no jo no.....sa vazne vyznas no jo skusim neco snad to nejak pojde...no naposledny som bola u kadernicky pred 2mesiacmi a miesto podstrihnutia koncekov co som ju upozornila ze maximum 5cm mi oddrbala tak polovicu..so mmala vlasy popa ted ledva cez plecia ...takze kadernicky nemusim
@20 tha vieš no mne tak trochu preskošilo veď raz za čas treba zmenu nie? tak som sa začal odfarbovať vyzeram otrasne ale musím mesiac počkať lebo som odfarboval dvakrat po sebe a som jak kurča ale pssst
@18 a co keby si si dala cierno modru farbu. Vola sa to nejak indianska cierna. V tme je cierna a na svetle taka do modra. Ja si nou farbim vlasy uz hodne dlho.
@21 jujky no tak hezky no stava sa....ja som si farbola pat rokov na cerveno a raz som hodila paletkuXXl.mi to chytilo total jak mrkva svetlucko oranzove
@13 lenze ked si kupi farbu co zosvetluje o sedem otienov vobec jej to nemusi dobre odfarbit.. a ked jej zostanu dake oranzovo zlte farebne vlasy ta modra to uz nezachrani:p ciernej sa zbavuje tazko:p a ano u kadernicky je to drahe ale ked je sikovna tak ti moze vlasy zachranit:p
heh ja som tiez chcela modre pramienky do vlasov,ale tak nikde som nemohla zohnat taku intenzivnu farbu,tak som sa uspokojila aj tou cierno-modrou..ale existuje taky vosk do vlasov co farbi..ale zatial som ho videla len na strankach jedneho prazskeho gothic shopu.
@33 zbytočne by s tým zase zaťažovala vlasy, a pigmenty hnedej farby by sa zažrali do narušenej štruktúry vlasu, to by už potom ani poriadne neodfarbila, a modrá by jej na to nechytila, keď už na blbo odfarbené vlasy sa dávajú nejaké špeciálne ustaľovače farby či čo
no sak preto by si mala dat tu farbu prec vymyvacom aj ked tiez bude taka rozna potom ale nenici to az tak vlasy.. a ked si da hnedu v pohode to ide potom odfarbovat dalej tiez to tak mam:p
ahojte chcela by som sa akurat opitat ze ci niekto ma skusenost s tou farbou tym voskom pretoze ja mam tiez cierne vlasy a chcem sy dat dva modre pasy zo spodu a newem ci si mam nicit vlasy peroxidom alebo niakym voskom alebo cim ???
fu viesto...ta modra sa rychlo vymyva treba farbit kazde 2 tyzdne aj castejsie kym si vytahas vlasy tak tolko namahy a penazi....ma to rychlo prestalo bavit....teraz mam cervene konce a to pohoda bo tam odra...a vsetky tieto extravagantne ..no proste vlasy si dojebes
ahoj chcem si dat spravit cisto biele vlasy , pouzijem nato 12 peroxid a viac krat za sebou to zopakujem mislite ze mi to chiti ?PS: (ucim sa za kadernicku a som v 1 rocniku majsterka mi povedala ze mi to tak chiti co si vi otom mislite ? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a k téme... skús sa ísť poriadiť s kaderníčkou