Fórum zo zúfalstva, pretože na fejsbukovskej stránke Modrého z neba ma všetci ignorujú. Takže posledný príbeh. Tie dve, čo im to vysnívali boli tiež lezby, to nieje hriech? Alebo mi niečo ušlo?
Videli ste to niekto? Alebo aspon viete, o com hovorim?
Ale nejde to trochu proti logike, ked cely pribeh propaguju, ako sa da z homosexuala dostat na hetero a tvrdia ze byt homosexualom je zle a pritom su tam leSby?
@imoceans len tak dalej ja bohuzial tak dlho nie, mam prve svate prijimanie
@tinica a preco? nebo, obloha.. to je len pre krestanov? ak by aj boh existoval, tak by bola picovina ze pritom aky je vraj dobry by tam bral len jeho slepe, hlupe ovecky
neviem , som to pozeral prišlo mi to celé také divné , neviem ako ten chalan sa dokáže zmeniť ako keby z jedného dňa na druhý ... ja viem zázraky sa dejú ale preorientovať sa .. a ešte za tak v podstate krátku dobu no neviem neviem
a k tým lezbám no čo ti poviem.. oni na začiatku niekedy vraveli že ho akceptujú a zároveň neodsudzujú že jo.. takisto ako on neodsudzuje tie dve..
btw.. tie hate komenty si nevšímaj ak chceš tak poď diskutovať
Samozrejme je to pekny somar ktory klame sabeho seba a čo je horšie klame aj verejnosť....ktora si potom utvara podobne zbratene nazory....grcam....@admin , zmaž toto cele pls
ja iba ohladne toho chlapa.. on hovoril ze byt gayom alebo lezbou je chore a boh hovori o muzovi a zene nie o rovnakom pohlavi.. po prve sorry ale prislo mi to divne tie reci o bohovi a po druhe.mi to tak pripadalo ze je s tou svojou uz zenou iba preto ze to kaze boh
no ten clovek mi pride zvrateny ale je to jeho vec ak je dobry nemam proti nemu nic, moze mi byt ukradnuty, z coho som ale sklamany je to ze taketo veci propaguju v telke
držím im palce-vyzerali byť fakt zlatý,zohratý pár kde funguje duchovná a aj fyzická príťažlivosť ktorý sa nebojí prezentovať vieru čo dneska mnohým robí problém, na tej svadobnej ceste vyzerali fakt šťastne...ALE zdalo sa mi byť divné prečo hovoril on že má "zlé myšlienky" a že ona sa jusí za neho modliť ked pomyslí na chlapa..tak potom si nie som istá či je komplet vyliečený-lebo čistý hetero ani nepomyslí na chlapa .. v tom prípade si musí si dávať pozor ...akonáhle by ju raz podviedol chlapom neviem či by sa z toho vymotal(niečo ako abstinujúci alkoholik ked sa dostane ku štamprlíku)
za prvé, modré z neba je kokotina zarábajúca na ľudskom nešťastí a za druhé došla som v tej ukážke po časť, kde hovorí o homosexualite ako o alkoholizme, čiže, keď o sebe hovorí, že je vyliečený homosexuál, priznáva tým výrokom, že ho chlapi stále priťahujú, takže on vlastne homosexuálom je, len nespí s chlapmi....ľutujem ho, že nedokáže žiť tak ako sa narodil, je to slaboch, aj keď bohvie aké faktory ho donútili k tomu, aby klamal seba aj ostatných......ale je to kokot, keď ide s tým do telky, že sa vyliečil, potom sa čudujme, prečo majú ľudia stále také debilné názory na túto tému...a takisto aj poondiata markíza je pičná, keď toto prezentuje...
@daddy Dik, uz som bola z toho zufala Lenze aj tie lezby boli veriace, oni sa nemozu "zmenit" ?
@lenkaska1 Vysnivali im savdobnu cestu. Ide o to, ze to boli ludia rovnakej vieri a kamarati. A mali na homosexualitu rovnake nazory. Tak ten chlan sa vraj vdaka Bohu zmenil na hetero, ale co tie dve baby?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
2, nevieš napísať slovo lesba a nevieš správne nepísať "nie je"
3, hriech? -.- no wtf?
tú prvú otázku neviem zodpovedať a druhú; samotná homosexualita podĺa kresťanstva hriech nie je, len vzťah
Ale nejde to trochu proti logike, ked cely pribeh propaguju, ako sa da z homosexuala dostat na hetero a tvrdia ze byt homosexualom je zle a pritom su tam leSby?
thordendal sa smeje ked hra s morganom agrenom a vikernes sa smeje hentam uz to len nejako nasekat
@tinica a preco? nebo, obloha.. to je len pre krestanov? ak by aj boh existoval, tak by bola picovina ze pritom aky je vraj dobry by tam bral len jeho slepe, hlupe ovecky
@tinica proti logike je akurat tato tema...get down on yor fakin knees and say hello to this guy
normálni ľudia sračky ako modré z neba nepozerajú, preto tu asi nikto poriadne nevie, o čom točíš.
To je link na ten treti pribeh.
a k tým lezbám no čo ti poviem.. oni na začiatku niekedy vraveli že ho akceptujú a zároveň neodsudzujú že jo.. takisto ako on neodsudzuje tie dve..
btw.. tie hate komenty si nevšímaj ak chceš tak poď diskutovať
@lenkaska1 Vysnivali im savdobnu cestu. Ide o to, ze to boli ludia rovnakej vieri a kamarati. A mali na homosexualitu rovnake nazory. Tak ten chlan sa vraj vdaka Bohu zmenil na hetero, ale co tie dve baby?