Neviem ako vy ale mne v škole dávajú hnustné obedy. Vpolievke vždy fšeličo pláva čo by tam ani nemalo vôbec byť. To nám nemôžu dať aspoň raz za mesiac Mc donald na obed?
ty kks ze mc donald´s lebo to uz je zranica riadne zdrava,teda lepsi priklad si uz dat nemohol ved tam pomelu bárzjakych potkanov fuj!! a ked ti to tak vadi tak to nezer a odhlas sa omg
@1 jezis zas dalsia co mudruje... pise sa mc donalds no nepojeb sa.. @0 sak do mcdolaldu mozes ist hocikedy a suhlasim ze jedlo v jedalni je hnusne..stastie ze uz nechodim na obedy
@3 u nas na skole tiez varili velmi dobre, vzdy na vyber 2 jedla + vegetarianske, polievka sice nebola vzdy uplne fajn, ale iba velmi vynimocne bol zly obed
u nás na výber zo 4 jedál, z toho jedno vzdy vegetariánske, a bagety! tie fičia najviac, a dezerty, a syr v žemli. mmmmm. dá sa to. ale to len teraz zrekonstruovali, v prvy rok boli obedy hrozne, nikdy som si nestihala orazit dopredu a tak som bola na vyúrazanom syre, s varenymi zemiaky a tatarskou a doteraz to nemozem jest. ale na základke varili fayn, a na strednej som na obedy nechodila. v podstate si teraz na intraku varievam sama..a obcas je mi za skolskou jedalnou dokonca clivo. zemiakove pyré! to robili skvelo!
u nas varia katastrofaalne...aj polotovar vedia zhovadit, ani caj nevedia urobit...take ze zabudnu osolit polievku sa stava, permanentne pripalene veci -.- ten obed je dobry len na to aby som neskapal od hladu kym dojdem domov
celý život mi budú chýbať babkine naj polievky a polievky zo základky, asi to jediné pozitívum z nej, čo zostalo... a na strednej varili tiež dobre, vždy dobré všetko bolo, len ja som posledný rok na strednej už nemohla toľko jesť, prestala som aj chodiť... na výške fičím, ako spomína jogurta , na bagetách, mňáááám
V školských jedálnach majú rozpočet a všetko sa vyrátava vopred. Vyrátavajú sa dávky ale aj finančný rozpočet.
Ak by si chcel každý deň "úžasny obed" taký, aký si predstavuješ ty, musel by si zaplatiť mesačne oveľa vyššiu sumu a denne by ťa vyšiel obed možno, ako denné menu niekde v priemernej reštaurácii.
V USA jedia na obed pizzu, hranolky a hamburgery (mcdonaldové jedlo) takmer stále. Sú na to síce zvyknutý ale potom sa pozri, ako vyzerajú. Myslím, že po čase by ťa prešla chuť.
Váž si čo máš. Ja myslím, že v školských jedálnach nevaria až tak zle. Ja som celkom spokojný s našou šk. jedálnou.
haa...ja som na školske obedy nikdy nechodila a ani nebudem chodit takze neviem ako varia...ale obcas ked niekoho cakam na obede tak to nevizera velmi lakavo...a zhnusene tvare ziakov ktori to do seba pchat musia...no neviem
u nás sa daju vybrať medzi dvoma obedmi...a v nasej skole nevaria zle..naopak celkom dobre..podla toho čo ..niečo mi nechutí napriklad zapekana brokolica...a polievky nerobievaju dobre...iba občas
nedali by sa zlepsit...proste skolske obedy ja sa ale v skole nestazujem mame dva obedy da sa vybrat ale casto sa stava ze sa naozaj neda vybratz..najlepsia kombinacia ktora je skoro vzdy v mesiaci:Brokolica a dvojka karfiol..humus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a pise sa mc donald´s
Nemá žiadne starosti z nakupovaním surovín, z varením, z umývaním riadu a podobne
V školských jedálnach majú rozpočet a všetko sa vyrátava vopred. Vyrátavajú sa dávky ale aj finančný rozpočet.
Ak by si chcel každý deň "úžasny obed" taký, aký si predstavuješ ty, musel by si zaplatiť mesačne oveľa vyššiu sumu a denne by ťa vyšiel obed možno, ako denné menu niekde v priemernej reštaurácii.
V USA jedia na obed pizzu, hranolky a hamburgery (mcdonaldové jedlo) takmer stále. Sú na to síce zvyknutý ale potom sa pozri, ako vyzerajú. Myslím, že po čase by ťa prešla chuť.
Váž si čo máš. Ja myslím, že v školských jedálnach nevaria až tak zle. Ja som celkom spokojný s našou šk. jedálnou.