Mohli by ste sa pozrieť na dve videá na youtube kde spievam či mám aspoň nejaký potenciál?
Potrebujem vašu "pomoc" a chvíľu vášho času. Mohli by ste si prosím na youtube pustiť dve moje nahrávky s mojim spevom a skúsiť aspoň tak lajcky posúdiť či to má aspoň malú maličkú šancu. V obidvoch nahrávkach sú pasáže, ktoré sú fakt, že zlé, ale aj tak
pri tej prvej neladíš :/ take to je neisté, hlas ti skáče ... a proste spievať sa dá naučiť len terba makať ... ale toto mi nepríde ako dobré...tá druhá už lepšie ale .. proste už by som si to znova nepustil .. prepáč :/
zle intonacne, zle frazovanie, uplne nezaujimava farba hlasu, to skriekanie je katastrofalne, to ani sa neda hovorit o tonoch, to je len blakot, ani dychat nevies
no ja by som sa na to vykaslal asi, ak ti mam pravdu povedat
hmm, skus ne"spievat" ako keby si bola americka afektovana spevacka s 20 rocnou karierou za sebou, skus svojim hlasom. ale podla mna to nebude ovela menej zle ani vtedy, prepac. :/
Ja spievať neviem a asi to neviem ani nejak ohodnotiť kedže sama v tom nevynikám, ale mne sa to moc nepáčilo..možno kebyže tam je aj hudba...no čo ja viem...ale tak si odvážna že si to tam vôbec dala, ja si škriekam len v sukromi kupelne
nema to rytmus.. natahujes to velmi pauzy nie su take ako by mali byt.. kolise ti hlas.. mozno by bolo lepsie nieco rychlejsie rytmickejsie chytlave.. a s hudbou inak potom utekas ako hlas mas pekny tak s nim pracuj .. ale bez hudby ti to slo trosku falosne no..
milujem skladbu Bad Romance od Lady Gagy - to čo si spievala ty sa k nej nepribližuje ani na 3%, ty nemáš sluch, veď tvoja intonácia je príšerná...
druhá skladba ti taktiež nesadla...
v skratke - môžeš si hlas vyspievať tým že si nájdeš hlasového pedagógá ktorí ťa naučí intonovať, ktorý ti vysvetlí pojmy ako dynamika a feeling, a až sa budeš snažiť po 2 rokoch spievania z teba niečo bude...v dnešnom stave si akokoľvek nezlučiteľná so spevom...
spievaj to podla seba a nenapodobnuj nejake trapne hviezdy , ktore to musia robit ... a spievaj hlasom ... byt tebou zacnem skusat ne nejakych lahkych pesnickach ...
Práve som zistila, že viem spievať ale nie teraz vážne.. ako ono hlas máš pekný, len s ním moc nevieš robiť, aspoň v tej prvej pesničke, lebo niektoré pasáže máš v pohode, ale potom zrazu príde niečo a ty to tam zaškriekaš.. viac ľudí ti píše, že hlas máš pekný, skús si nájsť nejakého toho na spev
lol teším sa na 30stm... lebo leto je kurva uvrieskaný.... plačem trocha ale tak envadí cení sa to že máš tú odvahu to capnúť na net a zaujíma ťa aj názor druhých...
ja si napríklad spievam stále...a nezaujíma ma že spievať neviem (aj keď asi o trošk dosť lepšie ako ty) a tak všetci okolo pičujú....a i ja sebe
stale ti skace hlas, nedokazes ho udrzat v jednej tonine, chce to vela vela treningu, kedze som nazoru, ze kazdy sa dokaze naucit spievat, je to aj take prehnane afektovane, skus sa skor sustredit na cistotu hlasu a viac potiahnut jednotlive slova, moja kolegyna s ktorou spievam mala na zaciatku rovnaky problem, no da sa to napravit, na youtube su videa how to learn singing, jedna pani to ma a ak nemas cas chodit k ucitelovi ako ja, tak odporucam, mozno sa bude dat daco spravit s hlasom
Tak pridám aj svoj názor -> uf dievča...určite nie Tvoj spev je tak adekvátny laickému "kúpeľňovému spievaniu" alebo nejakému spevu kamaošovi/kamoške na narodky...inak naozaj jedno veľké NIE!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
zle intonacne, zle frazovanie, uplne nezaujimava farba hlasu, to skriekanie je katastrofalne, to ani sa neda hovorit o tonoch, to je len blakot, ani dychat nevies
no ja by som sa na to vykaslal asi, ak ti mam pravdu povedat
ja sa to bojím púšťať v túto nočnú hodinu... možno zajtra
Ale naozaj to nie je zrovna bohviečo.
Máš nejaké pozitívne skúsenosti s fórami typu "pozrite sa, čo robím, je to dobré?" ...
Aj keby to založil santa claus, tak tam bude zvozený pod čiernu zem
A mám s tým skúsenosti len nie na Birdzi kedže tu prvýkrát vidím (počujem) niečo takéto
druhá skladba ti taktiež nesadla...
v skratke - môžeš si hlas vyspievať tým že si nájdeš hlasového pedagógá ktorí ťa naučí intonovať, ktorý ti vysvetlí pojmy ako dynamika a feeling, a až sa budeš snažiť po 2 rokoch spievania z teba niečo bude...v dnešnom stave si akokoľvek nezlučiteľná so spevom...
a vy sa dajte vypchať. Predpokladám že nik z vás by to nezaspieval lepšie.
Nič si z toho ale nerob , tiež neviem spievať
ja si napríklad spievam stále...a nezaujíma ma že spievať neviem (aj keď asi o trošk dosť lepšie ako ty) a tak všetci okolo pičujú....a i ja sebe
ale nerieš to...spievaj si i tak furt
alebo nie. to je jedno. len si nevyberaj prosim ta take skladby
@poke
a nie,nespievaj.
Ale podľa mňa aj naďalej spievaj mne sa to v celku aj páčilo.
ale! keby si začala chodiť na spev, určite by sa to zlepšilo a nabudúce skús spievať s hudbou.. vždy to znie lepšie ako tak "nasucho"
a zda sa mi to alebo v 1. od 0:53-0:56 nevies slova
mozno keby si mala aj hudbu bolo by to lepsie ale staci popracovat na hlase,nespievat afektovane a
@trubkos myslím že je lepšia než naša speváčka z Borskej nie?