tak rovno k veci.. najprv som bola ja 2 tyzdne v Nemecku, ked som sa vratlia, tak som sa s bratom videla necele 2 dni a on odisiel na mesiac makat na Cechy.. dosiel vcera a to som ho videla asi tak 15 min. a ani sme sa nestihli poriadne porozpravat /vlast
Inak to ma byt diskusne forum, a teraz som akosi nepochopil ze o com chces vlastne diskutovat.. ci je to hulvat, nie je to hulvat.. mas byt nasrata, nemas byt nasrata.. co chces?
no ved ja viem, ze je to diskusne forum, ale kod dobre vidim, tak je tam napisane:"Co ma nasralo".. tak len pisem co ma nasralo a ty sa k tomu mozes ale aj nemusis vyjadrit.. rob co chces..
No ja vobec nechapem preco sa hnevas. Tipujem, ze je starsi a do Ciech isiel zrejme autom. Takze unaveny bol urcite. A to, ze bol s praitelkou cely mesiac, no a? Tak s nou chce byt co najviac. Co je na tom zle? Najdi si priatela, tvoj brat ma vlastny zivot, tak ho nechaj zit.
tak ja osobne si tiez svojho brata vsimnem len ked v noci zacne chrapat ale ono je to individualne niektori surodenci maju dobry vztah niektori zly a niektori neutralny ako napriklad ja nehadame sa ale kazdy si zijeme svoj zivot tod vse
S tym hulvatom si trosku prehnala. A preco by ti mal volat on? je taky problem zobrat telefon a zavolat mu? Poslat mu sms? Alebo e-mail? ked to nevie on tak to zobre ty do svojich ruk. Ak ma lasku tak nebude rozmysalt nad nicim inym. A tak to chodi ak ty nemas chalana tak ho maj a potom uvidis ake toje tazke. Lebo budes chciet byt len s nim a s nikkym inym. Takze ber telefon a zavolaj mu a naprav co ste mali spravit uz obaja. ked si tak dobre rozumiete
Ja mam starsieho brata a raz sme jak keby naj kamarati, co si pomaly vsetko hovoria, potom sa pre hocijaku blbost pohadame, div nezabijeme a potom si cely tyzden nepovieme ani slovo. Takze najlepsie vztahy s nim zrovna nemam.
A chapem, ze ta to nasralo, ze on na teba kasle a mohol ta aspon pozdravit, ale ma uz svoj zivot, svoju lasku... A kasko to napisal presne, skus ho aj ty prva niekde zavolat, poslat e-mail, nic tym nestratis
Seco123 a ty si taky skaredy ze si sem ani fotku tvojho xichtu nedas aby som o tebe mohol prehlasit to iste? No ubohe picovat do fotiek, ked tam teba (xicht) ani videt neni..
Co ti jebe, ja so segrou hovorim len ked od nej neco chcem alebo jej picujem alebo jej neco kazem, takze nevim co riesis. Keby som segru nevidel 1 rok tak by som si nevsimol... :/
tomyhot: kvôli tebe si ju tam urcite nedam takze ma asi neuvidis..a na tvojom mieste by som tu fotku fakt vymenil skus pouzit photoshop mozno ti to trochu pomôze ....ale nejde o to ako vyzeras to mi je jedno nejsom buzerat ale ide o to jake mas jebnute nazory ved sa trochu uvedom alebo kasli na to aj tak je to zbitocne...aj kokoti su na svete co sa da robit
nehadajte sa tuuu... kazdy ma predsa svoj vlastny nazor .. a nechapem preco sa do toho miesa aj vyzor .. to s tym nema nic spolocne..ako nemienim sa hadat s vami,ale ako ....
a čo ja by som bola rada ja som vždy rada ked apsonn 3dni je segra rpeč abo brat jeto parada a čo ekd dojde obimeme sa dame si pusu na lico a pokračujeme s ignorovaníma mne to vyhovuje .........čo zatože sa v meste nezdravíme a ked sa stretrnem s hjednym z mojich 2surodencobv taq s aim prihovorím len vtedy ked potrebujem požičať keše ....a ot je všecko newem šaq nebojsa on ťa ma určite rad ale svoju frajerku lubi nadovšetko a preto chce byť snou čo najdlhšie
xenomorph-kolko ma moj brat rokov aj mne dlhsie trva kym na to pridem ale inak si s nim rozumiem najlepsie z celej rodiny...proste to je taky skvely clovek ze sa az cudujem ze sme rodina ..
tvoj brat ma vlastny zivot aa proste nie vzdy sa da vsetko stihnut..a prco by sa mal obetovavat on iba? to je take zlozite sa mu ozvat ako 1.? cez mobil mail???
Noo..no...keby mna brat nepozdravil a nepokecal by som si snim TAK BY SOM SA ASI ODJEBAL!uplne ze by som to neeprezil!aaaaaa!strasny hulvat ten tvoj brat,vacsieho hulvata som este nevidel!vazne!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja svoju sestru ani nezdravim, vobec sa s nou nebavim, tak som co? Nasilnik? Vrah? omg sa uvedom..
A chapem, ze ta to nasralo, ze on na teba kasle a mohol ta aspon pozdravit, ale ma uz svoj zivot, svoju lasku... A kasko to napisal presne, skus ho aj ty prva niekde zavolat, poslat e-mail, nic tym nestratis
O moje nazory sa nestaraj..
tvoj brat ma vlastny zivot aa proste nie vzdy sa da vsetko stihnut..a prco by sa mal obetovavat on iba? to je take zlozite sa mu ozvat ako 1.? cez mobil mail???