Moj chalan ma nedokaze uspokojit a ukojit moje pudy!
Tuzim po sexe a moj chalana to vobec nezaujma tvrdi ze ma lubi ale nema na to chut!Vacsinou ma iba silne preprstuje ale mne to nestacsi a sam seba iba rukou urobi ...Co to znamena ..ci že som pre neho nepritazliva?Prosim vas o mudru radu???
55 lienka co drsne? si to vyprovokovala. nech sa ho opyta. vela zien nema kozy a su pysne na to, ake ich maju a co dokazu. Bud aj ty. Ja som pysny na seba Som maly. kazdy po mne zazera a mam ich v pici.
pici to prve je co? nevidim na to kurwa ale som slepy. asi zajdem k doktreka ta ma zasa odjebe, ze som dlho za pc. ale do druhe je mi jasne tomu ja chapem ale hmm nejak som to nepochopil. kde je to upozornenie? ja som ho este nevidel
viete co ma sere? kazdy to kopiruje ale mna by to veru nebavilo
tak ale snažila som sa zmeniť tému ....to sa musí nechať
55lienka ďakujem teda
no ja neviem teda...ja by som s takou debatou nezačínala...už len predstava, že by si to jej frája prečítal mi je čudná.....ved ona sa tým chváli abo čo
No ja si nemyslim ze si fetacka, a podla mna si neni ani nymfomanka. Podla mna si este ani s normalnym chalanom nejebala.
Podla mna si jedna uboha skareda dievcina, vek tak okolo 15 rokov. Hambis sa sem dat aj svoju fotku, ved este by sme vsetci zbadali tvoju spatnotu.
Chalana by si asi len chcela mat, ale ziadny ta nechce, vzhladom na to ze si spatna, mozna aj dobre pribrata + ktomu este aj jebnuta.
Asi sa s tebou len malokto bavi, tak sa chodis zabavat sem. Aspom tu ta niekto pocuva, respektive nepocuva, ale mozes sa tu vydavat za niekoho, kto nie si.
Sice som sa na tom nejako nezabavil, akurat som mohol skonstatovat ze je na svete dalsia skareda chuderka v puberte ktora sa snazi byt zaujimava aspom cez internet, pretoze inde jej to nejde.
je fakt smutne že si taketo niečo vobec priznavaš...aj ked možno čestne ale to ti je v dnešnom svete nanič...sa trochu bráň...nevieš odjebavať alebo prosto vracať urážky.ked toto nebudeš vedieť tak budeš už totálne v piči lebo sa bude do teba každý navážať.a tu fotku si sem schvalne daj...ved každý sme nejaky.sa nehanbi!
a toho tvojho...ak lubiš tak na neho netlač a čakaj až sa na to bude cítiť alebo ak nie tak ho pošli do piči a najdi si nekoho kto ťa bude chcieť pretiahnuť...snad budeš mať štastie!!!
Nikdy o sebe nehovor že si piča lebo tomu začnu ludia aj veriť...a s tým fetom si dufam len srandovala....tu máš moj nazor...si vstup do svedomia a nestrapňuj sa a nesnaž sa byť tolko zábavna lebo ti to nevíde ako teraz...caw
mimi diky...moc krat......no som taka moc ludi mi vyčita že sa neviem obhajovať...a že to v sebe dusim...newiem proste niekoho poslať niekam......a nad tu foto som rozmyšlala......svet je kruty to som zistila sama proste bola som vychovavana tutu mutu....ved rodičia to za mna vyriešia a dospelo to tak že jeden človek sa na mna urazy a mna to trapi mesiac......a proste snažim sa ho ziskať späť......sorry chyby....
ako dloho s ním chodíš? spravne som si prečítala že len mesiac?kam sa tak náhliš? ja som chodila s chalanom asi 3 mesiace a mala som 17.nebud do toho tak hrrr...užívaj si život ale netreba všetko unahlovat a všetko stihnuť hned. ved maš čas...ja viem že svet ide strašne dopredu a vekova hranica je čoraz nižšia ale tu stanovujeme predsa len my.tak brzdi...lebo toho svojho uženieš
sorry ale tvoj chalan je asik troska divny podla mna chalana dost vzrusuje ked ho urobi baba nechapem preco sa robi sam ? trosku vadne nie ? a mas aj nieco z toho lebo ja nie iba niekedy aj to musi trvat dlhsie ,,,,ale niektori chalani to vedia bomba ale sex je ovela lepsi ako nejake prstovanie ,,,nemyslis ? pokecaj s nim o tom ...lebo ho skor ci neskor vymenis
prečo by mal byť jej chalan divný.nie každý sa do sexu hrnie.možno sa ešte necíti na sex pripravený alebo spolu niesu natolko dlho aby spolu mohli spať.ak to jej nevyhovuje tak nech si najde nekoho kto bude chceť možno len sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
183 komentov
Si pripravena znasat trebars aj nasledky? Sex nie je pre deti. najpr jedna veca potom druha. nemusi si byt isty.
a neznamena to, ze ta nemiluje. ak by ta nemiloval tak by potom s tebou nemarnil cas.
Ak ces sex. Tak sa s nim o tom porozpravaj preco nema chut a tak dalej. netlac na neho. lebo potom sa moze na teba z vysoka vysrat
mna uz jebne z tohto
Mozno to robi pre to. lebo mas male kozy a nedokazes ho vzrusit daj mu priamu otazku a opsere ta
daj si pod tricko aspon teniskove lopty, mozno sa prekona
V diskusných príspevkoch je zakázané:
1. písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí
2. zverejňovať reklamné texty či odkazy na iné webové servery
3. propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, komunizmus, fašizmus, terorizmus a pod.
viete co ma sere? kazdy to kopiruje ale mna by to veru nebavilo
(aj ja som len decko
(aj ja som len decko
(ja som len decko ...originál po prvé
Si strasne naivna...
a mám mu niečo odkázať?
a donese ...lebo ja poslúcham ...ja nepíšem také hovadiny jak ma niekto nechce pojebať
55lienka ďakujem teda
no ja neviem teda...ja by som s takou debatou nezačínala...už len predstava, že by si to jej frája prečítal mi je čudná.....ved ona sa tým chváli abo čo
máš niečo proti?
že nie som sviňa nebudem prstom ukazovať
------>mada faka die
ale tak...ja som neni zakladateľ diskusie..ja si to môžem dovoliť
a inač nechceš počuť tu drsnu pravdu nakoniec...
ma uz jebne z teba
A inak aspon si vypln rovnake udaje, bo sa ti to nezhoduje s nickom na pokeci. A ta tvoja kamoska bigbradavka tiez nema chybu
Len tak dalej
Treba zmazat, lebo hena si bude mysliet ze je slavna.
asi ho ani nevieš spravne navnadiť a okrem toho nechapem kam sa ponáhlaš....
a moj verdikt: NO COMENT!
Podla mna si jedna uboha skareda dievcina, vek tak okolo 15 rokov. Hambis sa sem dat aj svoju fotku, ved este by sme vsetci zbadali tvoju spatnotu.
Chalana by si asi len chcela mat, ale ziadny ta nechce, vzhladom na to ze si spatna, mozna aj dobre pribrata + ktomu este aj jebnuta.
Asi sa s tebou len malokto bavi, tak sa chodis zabavat sem. Aspom tu ta niekto pocuva, respektive nepocuva, ale mozes sa tu vydavat za niekoho, kto nie si.
Sice som sa na tom nejako nezabavil, akurat som mohol skonstatovat ze je na svete dalsia skareda chuderka v puberte ktora sa snazi byt zaujimava aspom cez internet, pretoze inde jej to nejde.
a toho tvojho...ak lubiš tak na neho netlač a čakaj až sa na to bude cítiť alebo ak nie tak ho pošli do piči a najdi si nekoho kto ťa bude chcieť pretiahnuť...snad budeš mať štastie!!!
Nikdy o sebe nehovor že si piča lebo tomu začnu ludia aj veriť...a s tým fetom si dufam len srandovala....tu máš moj nazor...si vstup do svedomia a nestrapňuj sa a nesnaž sa byť tolko zábavna lebo ti to nevíde ako teraz...caw
Tomu sa uz hovori prijebanost. Keby si sa branila, bolo by to asi este horsie, kedze seci do jedneho tu videli aka si primitivna.
-Tak toto je asi najvacia picovina co som dnes videl !
ale tewn tvoj chalan je fakt dost divny...