Ludia som na dne,moj xalan ma wraj ohowara.Moja babka bywa kusok od neho a minule mi powedala ze o mne howori ze som kurwa a tak.A ze ho pocula ze jak sme spolu wolali tak bol pred jej domom a dal ma na reprak a ze sa tam na mne ujebawali(ale to je blbost
Inac, si si vedoma, ze kedze mas 13 a uz si sa s nim stihla vyspat, jeho mozu zavriet? A myslim, ze na tvoj vek je to privelmi skoro... a ako mozes hovorit ze ho milujes? Vies vobec co to je? Suhlasim s Holyknight-om, bolo by asi najlepsie, keby sa to k tomu "fotrovi" dostalo, aspon by to poriesil
no a k tomu tvojmu problému, vieš... ja by som ani len živej duši nepovedala, že v 13-tich som chrápala s 18-ročným chalanom. lebo každý-aspoň trochu inteligentný- človek by pochopil, na čo ma má
12-naprosto suhlasim kam sa ma ponahlat ked je este mlada ani ja sa nikam neponahlam
a ako dievca ty mas 13 a spala si 18 rocnym chalanom??si ok??sak ten chalan je od teba o 5 rokov starsi,uplne inak rozmysla,si myslis ze aj on teba neviem ako strasne miluje a neviem co?!ved vacsina 18 rocnych chalanov mysli len na sex otvor oci
Z cistej roztopas som klikol na kazdu z tvojich diskusii a precital si aspon uvod.
Zial mam pre teba smutnu spravu, tvoja babka ta neohovora, hovori len pravdu a mam pocit, ze nechrani teba pred tvojim priatelom, ale priatela pred tebou.
27. Mila moja barborka, aj ked mam 15 rokov (co je len o take dva roky viac) bola by som si vedoma toho, ze ked sem pridem a spustim toto co ty, nemozem cakat nic ine ako kritiku a poucanie, pretoze to, co robis ty, je dost chore teda... Sak sa uvedom, preboha... mas 13 rokov, ja som sa vtedy nevedela na chlapca ani pozriet, nie to uz s nim chrapat alebo co... Ako no, ja ti radim, pockaj si... mas na to hodne hodne casu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale mas 13 a s 18rocnym, asi celkom v poriadku to nebude.
2. ano si kurva bo len tie jebu uz v 13
3. si hrozne sprosta a naivna
4.prajem ti aby sa to dozvedel tvoj otec a vyriesil to
kriste, ja som to fakt precital cele...
Inak moja rada, vyser sa na vztahy, mas este VELA casu.
no a k tomu tvojmu problému, vieš... ja by som ani len živej duši nepovedala, že v 13-tich som chrápala s 18-ročným chalanom. lebo každý-aspoň trochu inteligentný- človek by pochopil, na čo ma má
Chcem ta poziadat, aby si prestala s hanobenim slovenskeho jazyka. Inak budem nuteny urazit tvoj povod a pridat hanlivy privlastok
a ako dievca ty mas 13 a spala si 18 rocnym chalanom??si ok??sak ten chalan je od teba o 5 rokov starsi,uplne inak rozmysla,si myslis ze aj on teba neviem ako strasne miluje a neviem co?!ved vacsina 18 rocnych chalanov mysli len na sex otvor oci
ved to este len olutujes ked zistis ze mas aids alebo dieta
Zial mam pre teba smutnu spravu, tvoja babka ta neohovora, hovori len pravdu a mam pocit, ze nechrani teba pred tvojim priatelom, ale priatela pred tebou.
Je cas dat si dve facky a ZOBUDIT SA !
Ty si milá moja v prvom rade ujasni, či máš 13 alebo 15 rôčkov....(aj ked si myslim ze u teba to nehra ziadnu rolu)
Ale ved ju nechajte zit si svoj naivny svet, asi tu cakala nejake lutovanie alebo co...inak si to vysvetlit neviem