ahoj...mam mensi problem... moj frajer je uplne iny ako ked je so mnou a ako ked je bezo mna...neviem preco...so mnou je taky kludny ale kked je uz s nasimi kamosmi thak je ako odtrhnuty z retaze ... poradte... ja ho nechcem menit len chcem aby bol taky a
daj mu obojok. to ako ten film vies? Utrhnuty z retaze hlavna uloha JET LI. alebo mu daj po papuli nech sa kludni. po priade vyhrzaky ak sa nebude chovat ako kludny baranok nebude mat cmuk cmuk. je vela rieseni ale ten obojok je zatial naj
A – Tvoj frajer sa pri tebe sprava taký ako naozaj je a pri kamarátoch sa frajer uje.
B – Tvoj frajer sa pri tebe pretvaruje (po roku to zistíš sama) a pri kamarátoch je taký aký je...
Môže byť to aj o tom, že si chce upútať pozornosť na teba... Každopádne povedz mu to, kľudne, spokojne a s rozvážnosťou (premysli si čo mu povieš a neže mu to budeš vyčítať)...! Ty nevieš ako to správanie on berie...
kolko ma rokov by som chcela vediet .. a kolko mas ty??
Inak ked teba a jeho nepoznam mozem to posudit jedine tak ze proste chlapec sa chce vytiahnut pred kamaratmi..
Ale na druhej strane to može byť aj táým že pri tebe nieje sam sebou..
Treba to napravit i ked si myslim ze taky sme všetci
Ty tiez ked ides s kamaratkami tak si ina ako ked si snim nie tiez mu nepovies take veci co povies kamaratkam o chlapoch.. ako v zmysle ten ta dobru rit xe. ci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A – Tvoj frajer sa pri tebe sprava taký ako naozaj je a pri kamarátoch sa frajer uje.
B – Tvoj frajer sa pri tebe pretvaruje (po roku to zistíš sama) a pri kamarátoch je taký aký je...
Môže byť to aj o tom, že si chce upútať pozornosť na teba... Každopádne povedz mu to, kľudne, spokojne a s rozvážnosťou (premysli si čo mu povieš a neže mu to budeš vyčítať)...! Ty nevieš ako to správanie on berie...
Inak ked teba a jeho nepoznam mozem to posudit jedine tak ze proste chlapec sa chce vytiahnut pred kamaratmi..
Ale na druhej strane to može byť aj táým že pri tebe nieje sam sebou..
Treba to napravit i ked si myslim ze taky sme všetci
Ty tiez ked ides s kamaratkami tak si ina ako ked si snim nie tiez mu nepovies take veci co povies kamaratkam o chlapoch.. ako v zmysle ten ta dobru rit xe. ci?
thak
su
wsetci
rownaki
...