KED ho niekto obcika ... blee podla mna je to dost uchylneee....hah co vy nato?..jemu asa to hrozne paci ale nikto mu to nechce robit.. ze to je blbe??:
no jednej kamarátky priateľ to má tiež rád a ona to strašne nechcela a minule som sa pýtala že či ešte chce vyskúšať ten pising a že už to aj skúsili a že ju to bavilo fuj teda
obmedzuje vás nejak v existencii to, čo robia iní ľudia vo svojom intímnom živote? pre mňa za mňa, nech druhí požierajú aj hovná (a sú takí), pokiaľ ma do toho nenútia
Už som o takýchto úchylnostiach počul, ale nedokážem pochopiť ako to môže niekomu robiť dobre
Ale tomu kamošovi by som poradil, nech ide na pokec. Tam je toho plno, aj ja sám som už dostal nejednu správu, že či nepôjdem niekoho ochcát za peniaze =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
fuuuj nikdy v živote :-!
kazdy sme nejakyyy...
Svet? Rúti? Ako?
A ak to "realizuje", tak tým robí niekomu zle, či?
Nie, stále neviem prečo sa ten svet rúti
a co vy viete mozno keby ste to skusili aj vam by sa to lubilo
a tak co uz kazdemu sa daco ine paci kolko ludi tolko chuti
a vsak ked sa mu to lubi nech sa postavi ako stlp do dakeho parku kde chodievaju psickari
Ale tomu kamošovi by som poradil, nech ide na pokec. Tam je toho plno, aj ja sám som už dostal nejednu správu, že či nepôjdem niekoho ochcát za peniaze =D