tak teraz som zistila niečo čo ma fakt nasralo a neviem si to vysvetliť.
Medzi volanými číslami na mobile mám jedno číslo ktoré nepoznám a vraj bolo volané včera o 7:17 lenže vtedy som bola kurat na ceste do školy takže nieje možne aby mi ktokolvek
Nuz mohlo sa ti stat, ze ako si ho transportovala, tak sa postlacali nejake tlacitka a bolo... Inak taketo nieco sa stalo aj mne, ze mi pribudol hovor, ktory som nerobil, nastastie to vo fakture nebolo
MNe sa stala minule podobna haluz...volal mi nejaky chalan zevraj mu z mojho cisla doslo 8 sprav...a ja som to cislo v zivote nevidela...a ziadne odoslane spravy na to cislo som ani nemala.A on mi stale dokola opakoval ze som mu pisala spravy a opakoval mi moje cislo...
hmm moze to byt aj virus. alebo ak je dake telefonne cislo a to vam potom povie aby ste stalici to a to cilo a vy to spravite tak ako keby ste potvrdili kod a potom akoze telefonujete ale netelefonujete. a to nezname cilo je ake? tak tam zavolaj kto to je a ak nikto nebude odpovedat ale zodvihne a po pripade bude dako pipat informuj policiu nikdy nevies ake inty sa pouzivali.
hehe cudne veci sa stavaju a tvoj pripad sa este da nejako vysvetlit horsie ten moj....mala som na krku retiazku s krizikom a krizik mi jedneho dna spadol na zem.Pozriem retiazka je cela neprusena ,tak som zila v tom ,ze asi sa zlomil krizik,ale zdvihla som krizik zo zeme a krizik bol tiez cely ,zachovaly,tak nechapem ,ako sa toto mohlo stat
To sa stane, ked je bugnuty mobil - treba poslat do servisu, alebo chyba siete, obe som zazil (robil som v orangei ) a co sa tyka toho volaneho cisla, tak to je uz zakon schvalnosti, ak si nezablokujes klavesy, tak sa ti nieco vytoci a nemas o tom ani potuchy stalo sa to uz mnohym ludom a niektory to sem aj napisali (mne nastastie ne )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
mne sa to este nikdy nestalo
strašny ale rodičia mi nechcu kupiť novy a nemala som nastavene automatické blokovanie ale už mám pre istotu
ale môjmu bratrancovi robilo že sa mu mobil sam len tak pripajal na net tiež divne
podla mna uf