@kierkegaard A co tvrdis tym ze aj pop je styl hudby? Myslis moj koment ze nemaju davat pop do komentu? To je z dovodu toho, ze som ho prepocuvana a vacsinou pop je to co hraju vsade v radiach, takze nemam o to uz zaujem.
@rapunzzel Veď dobre. Čo sa do mňa púšťaš? Ja som nepovedal že pop nie je v ankete ani nič podobné, len že anketa pre mňa pôsobí zaujatá lebo je tam podozrivo veľa "elektronickej "hudby.
@kierkegaard Ja sa do teba nepustam, pisem to uplne skludom. A mas nieco proti elektru? Mozno bola moja tajna zamienka tu prilakat co najviac milovatelov electra
@kierkegaard Predtym som
robila prvu a dala som tam ovela viac zanrov, ale prislo mi, ze niektori ludia take uz zrejme ani nepocuvaju tak som to zhrnula do najrelevantnejsich kategorii ake v momentalnej dobe su. Jasne mas dalsi x zanrov, ale kto by mi asi oznacil taky swing? Mne sa paci, ale ludia v dnesnej dobe nevedia co je dobre. Ved ked ti pride zaujata na elektro taka a podel o svoje napady.
@rapunzzel Tak swing tam nedáš ale klasickú hudbu (ku ktorej mám úctu) tam dáš. Jednoducho urobiť tú anketu objektívnejšie, nechcem tu rozmýšľať nad nápadmi na čo, mňa taká anketa nenapadla. A celá táto debata začína byť irelevantná.
@kierkegaard irelevantne su skor tvoje odpovede. Ides tu na mna hadankami, najskor napises ze aj pop je styl hudby ale nikde z toho nie je vycitat, ze tym myslis ze tam je zamerne vela elektro hudby,co vobec nebola moja zamienka (bol
to joke) mozem za to ze je vela stylov na nu? Na co tu places nad rozliatym mliekom, ved tu riesis uplne voloviny
@rapunzzel Ty si napísala že "O com hovoris? Ved pop tam je. " pritom ja som nikde nepovedal že tam nie je. Nie som rád keď mi niekto dáva do úst čo som nepovedal, nenapísal. Potom sme sa dostali k zaujatosti ktorú som načrtol, tak som napísal že tam je veľa elektro hudby. Či že tam nevidím žiadne hádanky, a ak plačem nad rozliatym mliekom (čo neviem či sa tu toto prirovnanie hodí) tak plačeš nad ním so mnou lebo mi odpisuješ. Ale ja nič proti tebe nemám.
Najradšej mám Minatory čo je subžáner Deathstepu, čo je subžáner Dubstepu. Takže vlastne Dubstep, akurát že Minatory znie totáááálne odlišne od toho.
Skôr ako taký breakcore s dubstepovým BPM.
Môj oblubený žáner je OD folku ( Kryl , Nohavica ) cez Rock 80s , Punk , Metal ( Heavy , Symphonic , Post , Black , Progress , Nu ... ) PO Psybient ( Shpongle, Asura , Hol Baumann) , DNB , Hip Hop ( všetky skladby od nejakého roku 2010 patria už len do kategórie Rap, ale aj dnes sa nájdu ešte skladby oslavujúce Hip hopovú kultúru - stará škola ) , goa trance , .... nepýtaj sa hudobnej encyklopédií na hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
aj pridavala asi som ju nechtiac vymazala, prepac, mal tam byt aj folk.
robila prvu a dala som tam ovela viac zanrov, ale prislo mi, ze niektori ludia take uz zrejme ani nepocuvaju tak som to zhrnula do najrelevantnejsich kategorii ake v momentalnej dobe su. Jasne mas dalsi x zanrov, ale kto by mi asi oznacil taky swing? Mne sa paci, ale ludia v dnesnej dobe nevedia co je dobre. Ved ked ti pride zaujata na elektro taka a podel o svoje napady.
to joke) mozem za to ze je vela stylov na nu? Na co tu places nad rozliatym mliekom, ved tu riesis uplne voloviny
Skôr ako taký breakcore s dubstepovým BPM.