Môj pes mešká 1 mesiac s odčervením. Čo mám robiť?
Važi asi 13 kg a každé 3 mesiace mu musím dávať tabletku na odčervenie. No úplne mi to vypadlo z hlavy. Doteraz sme nikdy nemeškali. Nestane sa mu nič, keď mešká 1 mesiac? Rýchlo som zabehla kúpiť tabletku a dala som mu ju. Poraďte prosím.
prosímťa, celé to odčervovanie každé 3 mesiace je somarina..zbytočne pchať do psa lieky...Tabletky na odčervenie sú nato aby odčervili začerveného psa..dávať ich preventívne je úplny nezmysel...dnes si mu dala tabletku na odčervenie, zajtra pri prechádzke ti lizne exkrement druhého psa ktorý je začervený...ale ty ho odčervíš až o 3 mesiace takže bude mať v sebe červov 3 mesiace...je to blud proste..
kazdych 6 mesiacov sa ma odcervovat ...niektori majitelia odcervia psa raz za zivot nechapem co z toho take robis pes si aspon uzije ze nema v sebe ziadnu tabletku neviem vktorom videu si to videla ale to by musel pes zit vo velmi zlych podmienkach ak ho mas ty v zlych podmienkach tak mu potom daj ale predpokladam ze nieje v zlych podmienkach.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
NESTANE SA MU NIC? TEN PES PREZIJE AZ BEZ TABLEKY. TA TABLETKA JE PROTI CERVOM, NIE PSOVI
kids are so funny these days....
a k téme: neboj, nič sa psíkovi nestane, mnohí žijú bez kadejakých tabletiek