Viem, niektorých vás to nebude zaujímať, ale mna celkom hej a dúfam, že mi niekto ten sen vyloží Ak sa vám niekedy snívalo niečo podobné alebo niečo iné tak to napíšte rád si prečítam
Včera sa mi snívalo, že som bol u sestry v byte. Bol
Magorka: No aj ja, my sme najprv bývali v takom paneláku kde boli obrovské chodby..a pamätám si, že som tadiaĺ kráčal stále donekonečna a potom ma chcel zabiť ten zabijak Vreskot alebo nejak tak sa volal fuj hnusný sen aj si pamätám, ako ma prepichol nožom Ale teraz ako sme sa presťahovali tak sa mi snívajú dobré sny, žiadne zle sa mi zatiaľ nesnívali a to tu bývame už 2 roky
Mne sa napríklad snívalo dávnejšie,že som kráčal po schodoch a oni sa prepadli podomnou Ale nenávidm keď sa v tom sne zobudím myslím si, že je to naozaj...ako minule sa mi snívalo, že som sa zobudil...nikoho doma, telka nešla vídem von a tam počujem ako z lesa kričia zombíci a to kvôli tomu, že som zaspal pritom ako pozerám horor
dobrý sen mne sa raz snívalo že v jednej dedine kde som bývala že som bola u babky a tam v jej malom domčeku nakrúcali vadkérty talkshow lenže celá izba bola plná hosťa: človeka z najdlhšími nechtami na svete tak som odtial išla preč a cestu som si skrátila cintorínom...lenže zrazu z boku išla ku mne na hrubo otesaná nejaká božia socha ( nemala nejakú presnú podobizeň ale bola z nejakých svatých) a cítila som že ma ide zabiť... tak soms a rozbehla po chodníčku ktorý viedol do rotundy...už vtedy som vedela že sa mi to sníva a túžila som sa zobudiť...keď už ma tá socha skoro dostala zrazu som sa ocitla na vysokom moste pod ktorým bolo rozbúrené more. Nakoniec ma tam hodil moj bratranec a ja som ziapala nechsa zobudím...nakoniec ma zobudila mama
a jednu noc na začiatku jedného leta sa mi snívalo že moj nezvestný strýko ktorý mi však bol ako brat, sa vrátil celý krvavý a špinavý pričom mi povedal že už je doma a objal ma....o dva roky keď našli jeho telo sa dozvedelo že zomrel nazačiatku leta dva roky do zadu...
Lawey: WOW! to mne sa tiež sníva, že viem ža má ta osoba chce zabiť alebo že viem, že to je sen a chcem sa zobudiť...a to so strýkom..to mne sa taký sen nikdy nesníval...
mojimi najhoršími snami sú keď ma naháňajú, a ja nevládzem utekať (pričom v reále mám dosť dobrú kondičku) buď vždy spadnem a chytia ma, alebo vôbec nevládzem chodiť.
Alebo ešte sa mi snívalo, že som kričala starkej, keď si šla sadnúť na lavičku "starká nerob to". Potom keď som ráno vyšla do kuchyne, tak sa ma starká spýtala či som dobre spala lebo som kričala zo sna "starká nerob to"
Inak mne moje sny ani tak nevyjadruju pocity, ale skor mi ako keby podvedomie oznamovalo veci, ktore moje vedomie ignoruje..... Vdaka snom som pochopil dost suvislosti.....
Svoj posledný sen nebudem rozoberať (nakoľko z neho vyplýva, že trávim priveľa času na Birdzi a Youtube), ale bola v ňom neuveriteľná architektúra, keď som to zbadala, práve som plávala (echm) a skoro som sa utopila od úžasu.
Alebo mne sa niekedy sníva, že nemôžem utekať stojím na mieste, alebo, že sa nemôžem nadýchnuť a to je kvôli tomu, že cez zimu mám nádchu a upchatý nos, alebo raz som zaspal na bruchu a skoro som sa zadusil vankúšom..ale štastie, že to sa mi snívalo iba raz..a to dávno
Schody znamenajú zmenu. Ak sa pod tebou prepadli, znamená to nejakú prekážku, niečo, čo ti bráni v tej zmene.
Ak ťa niekto prenasleduje, znamená to tvoj útek pred niečím v reálnom živote - možno v sebe niečo potláčaš alebo máš z niečoho obavy.
Riadenie auta znamená riadenie svojho života. Ak za volantom sedí napr. tvoj otec, znamená to, že on ťa vedie. Ak šoféruješ ty a máš z toho radosť, znamená to, že sám ovládaš a riadiš svoj život a teší ťa to.
A súhlasím s ostatnými - jednoznačne strach z novej školy, nového kolektívu, preto sa tam vyskytujú aj tvoji bývalí spolužiaci, ktorí pre teba znamenajú takú istotu z bývalej školy.
@narazuvzdornaa birdz ma na sny dost nepriaznivy vplyv...mne sa napriklad raz snivalo s tebou ale nemam uz ani sajnu o com to bolo, pamatam si jedine, ze sa tam strielalo xD
Sanduleak: Veľká vďaka za taký výklad, vždy sem napíšem čo sa mi sníva ak si to budem pamätať pretože, niekedy som si chcel sen vyložiť ale nemal som ako a už som na ne zabudol...ale viem, že boli pre mňa dôležité...
Sanduleak: Veľká vďaka za taký výklad, vždy sem napíšem čo sa mi sníva ak si to budem pamätať pretože, niekedy som si chcel sen vyložiť ale nemal som ako a už som na ne zabudol...ale viem, že boli pre mňa dôležité...
Môj najhorší sen bol, keď so sa pri chodbe hrala s kockami, niekto klopal a ja som nechcela otvoriť lebo som nevedela kto to je. Ale nakoniec som teda otvorila a chytil ma tuším za ústa alebo pod krk a ja som nevedela kričať, rozprávať, ani len hlásku zo seba vydať.
Konkrétne 1 najkrajší sen nemám. Ale sú nimi všetky, v ktorých prežívam pekné chvíle s ľuďmi, na ktorých mi záleží
hah mne sa zas raz snívalo, že som spadla do mraveniska hlavou a skoro som sa udusila.. a to že stojím na mieste a nemôžem utekať ani nič, to sa aj mne často sníva
@magorita@24mino10 Ináč ten výťah, ktorý sa cestou hore nezastaví a prechádza zadané poschodie má viac významov.
V prvom rade je to sen, čo sa sníva viacerým ľudom.
Môže značiť nejaký výstup a námahu (pri smere nahor) pád (pri smere nadol).
Každý človek môže mať za tým niečo iné.
Ja som napríklad z toho neskôr pochopila, že sa príliš ženiem, že chcem byť príliš dobrá, príliš vysoko a neviem sa zastaviť a preto pokračujem stále nahor. Nie som spokojná so svojím ôsmim poschodím a preto pokračujem stále vyššie a nemá to nijaký koniec.
@stenatko a nevieš čo znamená v sne ked idem domov a vždy viem že tam už moja rodina nie je alebo že tam býva niekdo iný a už sa mi to snívalo tolko krát že v tom sne už to viem...
alebo sa mi sníva že idem po schodoch a idem napr. hore alebo dole ale stále idem akosi hore hore...a nemá to koniec
@scandalous Do snov sa naozaj nevyznám, to s tým výťahom mi tiež trvalo rozlúsknuť. A vieš, každý človek má iné zážitky a u každého môže sen znamenať niečo iné.
Tie schody podľa mňa značia námahu, je to niečo ako s tým výťahom. Proste ideš hore a nevidíš koniec. Možno hľadáš práve ten koniec. Alebo práve naopak, koncom sa vyhýbaš a schválne ich míňaš. Tiež to môže značiť i nejakú dlhú cestu plnú prekážok, nekonečné ženenie sa za úspechom a možno aj sklamanie, potupu, ktorú si niekedy teraz zažila.
To s tou rodinou mi príde jednoduché. Buď sa bojíš, že stratíš hmotný domov/byt, alebo rodinu. Alebo možno v niečom rodičom nedôveruješ a preto ich tam nikdy nenájdeš. Tiež to môže značiť niečo aj o tom, že sa sama chystáš vlastnú rodinu.
@drejka to nebola nocna mora proste som niekde bola a uvidela som teba aj ked neviem ako vyzeras ale ked som tu zenu tam uvidela bolo mi jasne ze si to ty...aj v tom sne som si povedala ze toto musi byt drejka..ja viem .cudne
@drejka nerada to hovorim ale bola si pekna ked natrafim na obrazok zeny ktora sa bude podobat na tu zo sna dam ti vediet mala si cierne rovne vlasy po plecia a taku barbinovsku dokonalu tvaricku
@majushka339 heh,, ale horšie bolo to, že ja som mala v peňaženke CELÚ papierovú 2 tisíc korunáčku a nevedela som, kde si ju mám ísť rozmeniť, aby som nevyzerala nápadne
mne sa v poslednom case .. trva to uz asi mesiac stale sniva o tom ... ze ma necha priatel .. ze ma podvadza a nic si z toho nerobi ... proste ze sa rozijdeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Magorka: No aj ja, my sme najprv bývali v takom paneláku kde boli obrovské chodby..a pamätám si, že som tadiaĺ kráčal stále donekonečna a potom ma chcel zabiť ten zabijak Vreskot alebo nejak tak sa volal fuj hnusný sen aj si pamätám, ako ma prepichol nožom Ale teraz ako sme sa presťahovali tak sa mi snívajú dobré sny, žiadne zle sa mi zatiaľ nesnívali a to tu bývame už 2 roky
Mne sa napríklad snívalo dávnejšie,že som kráčal po schodoch a oni sa prepadli podomnou Ale nenávidm keď sa v tom sne zobudím myslím si, že je to naozaj...ako minule sa mi snívalo, že som sa zobudil...nikoho doma, telka nešla vídem von a tam počujem ako z lesa kričia zombíci a to kvôli tomu, že som zaspal pritom ako pozerám horor
Alebo, že som šoférovala naše staré auto. Ale v realite som autom neskúšala ísť ani doteraz.
V poslednom čase mám pekné sny Len väčšinou rýchlo zabudnem o čom sú. Pamätám si iba toľko, že boli pekné
Adinqa mne sa to podobné sníva..niekedy si nepamätám niekedy hej Napríklad mne sa snívalo ako som riadil auto a páčilo sa mi to
a jednu noc na začiatku jedného leta sa mi snívalo že moj nezvestný strýko ktorý mi však bol ako brat, sa vrátil celý krvavý a špinavý pričom mi povedal že už je doma a objal ma....o dva roky keď našli jeho telo sa dozvedelo že zomrel nazačiatku leta dva roky do zadu...
moje dva sny na ktoré snáď ani nezabudnem
a mám také sny, ktoré predpovedia veci do predu
Alebo som vo sne vymyslela básničku
-neviditelnost (snaha schovat sa)
-policia vyjadruje tvoj strach z nepoznaneho
- zachrana kamaratky = chcel by si vratit stare casy naspat
bezmocnost vyjadruje fakt, ze s tym ako to je, nemozes nic urobit....
inak mne sa často sníva taká nočná mora, že som niekde v tme, nepočujem nevidím a nemôžem rozprávať.. hrúza..
Hluzar: Vďaka za výklad a máš pravdu ohľadom toho výkladu...nad snami som sa tak nezamýšlal
Celkovo tento týždeň mávam pestré sny.
Alebo mne sa niekedy sníva, že nemôžem utekať stojím na mieste, alebo, že sa nemôžem nadýchnuť a to je kvôli tomu, že cez zimu mám nádchu a upchatý nos, alebo raz som zaspal na bruchu a skoro som sa zadusil vankúšom..ale štastie, že to sa mi snívalo iba raz..a to dávno
Ak ťa niekto prenasleduje, znamená to tvoj útek pred niečím v reálnom živote - možno v sebe niečo potláčaš alebo máš z niečoho obavy.
Riadenie auta znamená riadenie svojho života. Ak za volantom sedí napr. tvoj otec, znamená to, že on ťa vedie. Ak šoféruješ ty a máš z toho radosť, znamená to, že sám ovládaš a riadiš svoj život a teší ťa to.
A súhlasím s ostatnými - jednoznačne strach z novej školy, nového kolektívu, preto sa tam vyskytujú aj tvoji bývalí spolužiaci, ktorí pre teba znamenajú takú istotu z bývalej školy.
Mne sa napríklad sníva zásadne o ľuďoch, s ktorými nekomunikujem, a pred menom mávajú zavináče
Konkrétne 1 najkrajší sen nemám. Ale sú nimi všetky, v ktorých prežívam pekné chvíle s ľuďmi, na ktorých mi záleží
hah mne sa zas raz snívalo, že som spadla do mraveniska hlavou a skoro som sa udusila.. a to že stojím na mieste a nemôžem utekať ani nič, to sa aj mne často sníva
Stlačím osmičku a už dopredu viem, že pôjde ešte vyššie a vyššie a nezastaví sa...
V prvom rade je to sen, čo sa sníva viacerým ľudom.
Môže značiť nejaký výstup a námahu (pri smere nahor) pád (pri smere nadol).
Každý človek môže mať za tým niečo iné.
Ja som napríklad z toho neskôr pochopila, že sa príliš ženiem, že chcem byť príliš dobrá, príliš vysoko a neviem sa zastaviť a preto pokračujem stále nahor. Nie som spokojná so svojím ôsmim poschodím a preto pokračujem stále vyššie a nemá to nijaký koniec.
Ťažko povedať, či je to dobré...
alebo sa mi sníva že idem po schodoch a idem napr. hore alebo dole ale stále idem akosi hore hore...a nemá to koniec
@24mino10
Tie schody podľa mňa značia námahu, je to niečo ako s tým výťahom. Proste ideš hore a nevidíš koniec. Možno hľadáš práve ten koniec. Alebo práve naopak, koncom sa vyhýbaš a schválne ich míňaš. Tiež to môže značiť i nejakú dlhú cestu plnú prekážok, nekonečné ženenie sa za úspechom a možno aj sklamanie, potupu, ktorú si niekedy teraz zažila.
To s tou rodinou mi príde jednoduché. Buď sa bojíš, že stratíš hmotný domov/byt, alebo rodinu. Alebo možno v niečom rodičom nedôveruješ a preto ich tam nikdy nenájdeš. Tiež to môže značiť niečo aj o tom, že sa sama chystáš vlastnú rodinu.
Fú a už nikomu nevykladám!
@drejka takú peknú nočnú moru by som teda chcela