a? Mohli blokovat ie stranky, dat pristup iba slovenskym strankam napr. vsetko sa da ....
ale pravdepdobne je daco s pripojenim, takze kontaktuj prevadzkovatela ale toto sa stava aj mne ale bud ide alebo nejde ( po pripade nejde ale to viem preco)
Jeeeej do pice, kazdy net blbne, aj optika od ORANGE Blbne, aj opitky od inych poskytovatelov, aj dslko od tcomu, aj wifi ci wimaxi od inych providerov.
Proste poskytovatel musi nieco robit, musi nieco udrzovat, modernizivat atd.
Co ked akurat tvoj provider menil server, aby tam bol novsi, vykonnejsi, a aby ty v buducnosti net menej padal ?
A to sa nezaobide bez toho aby niekoho na chvilku odpojil. Sa neposerte hned, jednu hodinu vam nefunguje net a uz ste uplne v pici
It - môj provider tiež nedávno menil servre za výkonnejšie - vtedy to boli hrozne tri dni bez netu. Zatiaľ som s mojou wifinou spokojný. Výpadok som nemal už od kedy menili servre to je uz dobrých pár mesiacov - čo je pri wifi ojedinelé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale pravdepdobne je daco s pripojenim, takze kontaktuj prevadzkovatela ale toto sa stava aj mne ale bud ide alebo nejde ( po pripade nejde ale to viem preco)
Proste poskytovatel musi nieco robit, musi nieco udrzovat, modernizivat atd.
Co ked akurat tvoj provider menil server, aby tam bol novsi, vykonnejsi, a aby ty v buducnosti net menej padal ?
A to sa nezaobide bez toho aby niekoho na chvilku odpojil. Sa neposerte hned, jednu hodinu vam nefunguje net a uz ste uplne v pici