a ešte toľko k úvodu: že vážne nie som zaujatý o vaše ponižujúce komentáre....kritiku beriem ale len vtedy ak bude podaná tak aby človek z toho mohol vybrať dačo z čoho sa po naučí. ..ďakujem
efekty, strihy a kamera kupodivu vôbec nie sú také zlé, akurát mi vadí že v tých "apokalyptických" scénach padajú... štvorčekové plátky, to asi skôr chcel byť prach či niečo také, nie? to vyzerá dosť divne. ale inak nie sú zlé, len také... klasické, vidno že opakuješ po tom čo si videl v klipoch na mtv, alebo kde... čo nie je nutne zlé, len hovorím že nič nového.
čo sa týka "hereckých výkonov", tie asi hodnotiť netreba, je jasné že nič moc, a čo sa týka obsadenia mám jednu veľkú výhradu:
tiež si "spievam", alebo "playbackujem" aj keď počúvam nejakú ženskú, ale... keď robíš ženskej nejaký klip, je... veľmi divné obsadiť ako hlavného playbackujúceho protagonistu chlapa.
(ale asi to bolo preto že nikto iný ti ho nechcel robiť - hanbili sa alebo čo?)
jo, a 2:20, ako je tá gradácia hudby, myslím že by chcela byť sprevádzaná nejakým vizuálnym efektom, nie len tým že z "kýveme sa v pivnici do rytmu" prejde tvoj "dav" do "skáčeme v pivnici do rytmu".
ale celkovo je to viacmenej v pohode.
(p.s. britney spears nemám rád, jej podmazy hej, do strihu a efektovania videí sa nevyznám, môj názor je z pohľadu umeleckotechnicky cítiaceho laika)
onee mnesato paci celkom len preoc britney? ju mas tak rad ze mussi spievat tak ako jej pesnicky to vypaadalo trosku divne nevadi.. aa my tam nieeze vadilo take blbo to vypadalo vtej malenj miestnosti to ais bola pivnica alebo nieco take taki natlaceni ste tam vypaadali ked ste tam natacali.. ale pacilo sami tam to take ked tam bol ten kostol cico a domy to pekne vypadlal neni az take zle proste take amaterske dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
no to video je v pohode na to že si to robil ty sam (je videt ze to nie je spravene profesionalne)
ale pri 1:57 a 1:01 som sa važne musela zasmiať
milujem ta! uzasne urob aj Na the greatest thing (cher, lady gaga)
efekty, strihy a kamera kupodivu vôbec nie sú také zlé, akurát mi vadí že v tých "apokalyptických" scénach padajú... štvorčekové plátky, to asi skôr chcel byť prach či niečo také, nie? to vyzerá dosť divne. ale inak nie sú zlé, len také... klasické, vidno že opakuješ po tom čo si videl v klipoch na mtv, alebo kde... čo nie je nutne zlé, len hovorím že nič nového.
čo sa týka "hereckých výkonov", tie asi hodnotiť netreba, je jasné že nič moc, a čo sa týka obsadenia mám jednu veľkú výhradu:
tiež si "spievam", alebo "playbackujem" aj keď počúvam nejakú ženskú, ale... keď robíš ženskej nejaký klip, je... veľmi divné obsadiť ako hlavného playbackujúceho protagonistu chlapa.
(ale asi to bolo preto že nikto iný ti ho nechcel robiť - hanbili sa alebo čo?)
jo, a 2:20, ako je tá gradácia hudby, myslím že by chcela byť sprevádzaná nejakým vizuálnym efektom, nie len tým že z "kýveme sa v pivnici do rytmu" prejde tvoj "dav" do "skáčeme v pivnici do rytmu".
ale celkovo je to viacmenej v pohode.
(p.s. britney spears nemám rád, jej podmazy hej, do strihu a efektovania videí sa nevyznám, môj názor je z pohľadu umeleckotechnicky cítiaceho laika)
vidim ze v tomto videe si kazdemu ukazal svoju izbu
kvôli tejto vete by som niekedy vraždila
@midnight @smichi ďakujem za rady nabudúce sa posnažím
ako ja to myslim v dobrom