Dnes sa začal uplne suprovo den našiel som si holku ktorá sa mi hed zapáčila...sme sa boskávali a tak...dojdem večer do lokálu ... vidim že sa boskáva s iným ... tomu typcovy som nasukal..a od zlosti som si šiel zajazdiť na trať na žiguly.... som bol tak
pocuvaj ty si daky kurevnik, ci nie? a co cakas od mladych holiek...ja aj bozkavanie beriem u nich ako jednorazovku...neda sa im verit proste, potrebuju striedat furt, cest vynimkam samozrejme...
no vidis za taku picovinu sa toto stane...omg a pozor na policajtov...nebuduce chod peso
Ach jaj... auto by som v zivote kvoli zenskej neznicil (neboj sa milacik moj krasny cerveny tebe sa take nieco nestane aby si si odniesla nieco za nejakusprostu tapu... sorry za nekulturnu vlozku )
akoze chlapi sa uz mozu bozkavat s kadekym aj ked maju dievca ale baba ked to raz urobi uz je kurva??? (nevravim ze uplne vsetci-drviva vacsina chlapov to robi)
a ináč, čo si čakal od holky, ktorá sa ti hneď hodí okolo krku? nemáš sa čo sťažovať, ani chalani nie sú svätí, ani holky. tak klídek a neoznamuj nám kde a kedy ideš piť, mne osobne je to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no vidis za taku picovinu sa toto stane...omg a pozor na policajtov...nebuduce chod peso
@2 Prakticky sme spolu chodily ale ta piča mala 18 jebnuta.... a ešte mi aj ruka oopuchla dopiči
ked moze chlap,moze aj zena
a ináč, čo si čakal od holky, ktorá sa ti hneď hodí okolo krku? nemáš sa čo sťažovať, ani chalani nie sú svätí, ani holky. tak klídek a neoznamuj nám kde a kedy ideš piť, mne osobne je to jedno
Dnes som bol an rengene z rukou.... fajn..
A @v3nty ty si fakt maximálny prípad ...