moja bywala sa dozvedela o mojej terajsej moja terajsia je uplne super dievcatko ktore velmoo lubkam. lenze ex sa mi vyhraza ze ak sa nevratim ku nej spravi mi zo zivota peklo alebo skoci pod vlak a aj wiem ez ona je toho schopna ! ale ja sa uz ku nej n
@9 zo zaciatku bola uplne v pohode normalna a inteligentna lenze potom sa zmenila na chorobne ziarlivu uz nemohol ani poriadne so spoluziackou hovorit preto som ju nechal taq a teraz sa dozevdela ze mam inu.
2. nechala by ťa ísť vlastnou cestou a dúfala, že v náručí druhej ženy nájdeš vytúžené šťastie a priala by si, aby jej životná, avšak neopätovaná, láska ( v tomto prípade TY ) zažívala krásne chvíle
Inak ma este napadlo... Ako ti moze ex spravit zo zivota peklo??? Pokial nemas na krku nejaky pruser ktory sa ututlal a ona o nom vie, nemoze ti nic. Ved kurva rozmyslaj, co zmoze? Spravim preventivne opatrenia = priatelke vysvetlim situaciu, pokial to napisala na icq alebo sms tak jej to ukazem a poviem ze ak jej bude pisat alebo otravovat nech to neberie vazne a povie mi to. A hentu pucu poslem priamo tam kam patri... Hra skoncila A kto z tej hry vysiel ako obsolutna pitcha? Ex. Pokial jej na tu hru skocis najvacsi kkt budes len ty.
preco by ona tebe mala urobit zo zivota peklo? a ak uz ma skocit tak co najdalej od zeleznicnej stanice. aby s toho nemali ludia divadlo. Ty mas terajsiu a byvalu maj u riti. Co si ona spravi to ta trapit nemusi, a urcite nespravi peklo sebe ale svoej rodine a kazdy ju bude mat za samovrahinu. Ked to chce ma volne kolaje.
@0 no vidno, že si moc citlivý chalan z tohto...ale musíš sa na tú holku vykašlať..ona ťa proste chce len citovo vydierať, bo asi vidí, že si jej skočil na tú hru...ja som si niečo podobné prežila s chlapom...ak je schopná to spraviť len kvôli nejakej stratenej láske v takomto veku, tak je proste asi troška šiši...ja si skôr myslím, že to hrá... a hlavne to povedz tvojej terajšej holke...ako sa vec má, aby ti tá bývalá náhodou nezničila tento vzťah, čo máš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale...si divný
co ty s tym mas..
@4 ale bolo
Ale len smelo nechaj sa vydierat ex sak pohoda, si lahko ovladatelny tak sa necuduj ze s tebou zameta.
Ako povedal piper nech skoci, mna sa to netyka... (este dobre ze chodim len s babami co maju rozum )
ved ty mas novu frajerku,staru si opustil...je to rozhodnutie uz len na nej,ked chce niekoho,kto ju nie...
1. by sa zabila už dávno a nekládla ultimáta
2. nechala by ťa ísť vlastnou cestou a dúfala, že v náručí druhej ženy nájdeš vytúžené šťastie a priala by si, aby jej životná, avšak neopätovaná, láska ( v tomto prípade TY ) zažívala krásne chvíle
...asi pozerávam veľa zamilovaných filmov
@1
Hmm však to je pochopiteľné keďže ty taký dokonalý.... Čo si čakal?
ser na tu byvalu nech si vravi co ce sa len vyhraza nist si nespravi