Mne sa veľmi páči tvoja farba, máš ju zaujímavú... ale frázovanie nie. Intonácia je tiež taká všelijaká.
Je to ešte taký ten surový hlas typu "naštelujem a idem", ale keď budeš spievať dlhšie, tak ho vycibríš. S tvojim hlasom by som si skôr vedela predstaviť nejaký cover od Roxette.. úplne si viem predstaviť ako spievaš "How do you do?".....
Inak túto pesničku mám veľmi rada.... rada som ju spievala s @hypocrit... on to napríklad spieval úplne prirodzene, neafektovane a hlavne netlačil tak silou mocou na hlas. Niekedy je proste menej viac. Táto pesnička si to nevyžaduje. Ona má krásnu melódiu, skvelý text, ktoré s príjemným hlasom krásne vyniknú
Nooo práve počúvam tvoje pesničky na FB.... tak jednoducho... Chlapče ty rob svoju hudbu a žiadne cover-y !!!! To už je iná káva... ty proste v svojej tvorbe znieš krásne prirodzene, má to rytmus, melódiu, ja tomu hovorím, že vieš dať vo svojej hudbe to, čo tvoj hlas potrebuje (THUMBS) ... holt, niekto proste nie je cover typ... ale to môžeš byť v konečnom dôsledku rád
A náhodou to je celkom OK. V angličtine Tvoj hlas znie akosi.. ináč. To, že nemáš jabĺčko niekde pomaly až medzi kľúčnymi kosťami veľmi neovplyvníš. Zdá sa mi, akoby si dobre nedýchal pri tom a pôsobí to, akoby si nikdy na spev nemal nijaké cvičenia a vedenie. Tiež to, čo tu niekto vyššie zmienil, že v tom akoby nebola taká tá ľahkosť, ktorú keby to obnášalo, vyznievalo by to lepšie ("menej je niekedy viac"). Ale možno je pravda, že sa to dá vyspievať.
No gitara je príjemná a nerušivá nahrávka v dobrom technickom štandarde. Čo máš za mikrofóny a v čom ešte prípadne veci následne upravuješ, ak sa smiem spýtať? @joem2
Nemám v úmysle zdrbať, ale viem aká je dôležitá konštruktívna kritika, nie je to príjemné na počúvanie, ako už spomínali, tá pieseň sa nesie s určitou ľahkosťou, niekedy to znie ako keby si pri tom trpel, aj angličtina je príliš slovenská, nemáš ju vôbec prirodzenú, zlé frázovanie. Hráš lepšie ako spievaš, aspoň v tejto piesni,ten spev nie je pevný v tých dlhých tónoch, trasie sa ti hlas, spievaš tiež dosť cez nos, máš čo robiť ak chceš spievať. Bez trénovania nič nepríde len tak, viem čo hovorím. Držím palce, ale je zbytočné sem dávať každé jedno video, lebo sa s chválou nestretneš, buď cvič a daj niečo lepšie alebo sa venuj kapele, lebo v takýchto sólových nahrávkach ten spev nie je príjemný.
pokus o cover verzie je dosť odvažna zaležitosť,hlavne ak ludia roky rokuce počuvaju originaly tich piesni,a potom bum,iny hlas . čo to je? moje cover tiež nemali velky ohlas,skor velku kritiku koli poškvrneniu originalnej verzii preto sa radšej zameriavam na vlastnu tvorbu,a tu zaleži už len od vkusu,kto aky štyl ma rad, čo jeho uši znesu a čo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pre moje usi mas teda neprijemny a nepekny hlas
znies ako keby si mal v hrdle kazoo, no offense ale
bo spievaš to tak akosi... neviem to pomenovať proste... tak nejako neprirodzene, alebo ja neviem...
možno je to len výberom pesničky....
Je to ešte taký ten surový hlas typu "naštelujem a idem", ale keď budeš spievať dlhšie, tak ho vycibríš. S tvojim hlasom by som si skôr vedela predstaviť nejaký cover od Roxette.. úplne si viem predstaviť ako spievaš "How do you do?".....
Inak túto pesničku mám veľmi rada.... rada som ju spievala s @hypocrit... on to napríklad spieval úplne prirodzene, neafektovane a hlavne netlačil tak silou mocou na hlas. Niekedy je proste menej viac. Táto pesnička si to nevyžaduje. Ona má krásnu melódiu, skvelý text, ktoré s príjemným hlasom krásne vyniknú
tiež sa mi to nepa... asi preto, že sa to tak moc chce podobať na originál
No gitara je príjemná a nerušivá nahrávka v dobrom technickom štandarde. Čo máš za mikrofóny a v čom ešte prípadne veci následne upravuješ, ak sa smiem spýtať? @joem2