Caute no takze mam mensi problem.. teda ani sam neviem ci je to vlastne problem ale sere ma to posledne tyzdne... zacal som hrat za dorast u nas v susednej dedine hraval som predtym za st. ziakov 2. ligu .....ale tak teraz k veci... dost ma stve ze meriam
dpc sak to je uplne normalne, pozri sa napr Ludovic Giuly ma 165 cm a aky to je hrac ? alebo skor bol. a aj keby neslo o ten futbal tak mas normalnu vysku a este urcite narasties a ked nie nic sa nestane
poznam chalana, co ma 16 a nema ani 150cm . takze ty mozes byt zo svojou vyskou spokojny. co sa tyka sportu, no ked si dobriii brankar, tak vyska asi az tak nevadiii. alebo sa mozes preorientovat na obrancu. a vysku na 15 rocneho mas podla mna velmy dobruu.
176 cm v 15 rokoch neni až tak zlé, proste trénuj si výskok resp. výbušnosť, nauč sa vybiehať na centre a budeš v pohode....
- X svetových brankárov má okolo 180 cm...
bývalý mexický brankár Jorge Campos - 173 cm
súčasný mexický brankár Guillermo Ochoa - 183 cm
dokonca Iker Casillas má 182 cm
ruská jednotka Igor Akinfeev - 185 cm
Fabien Barthez má 182 cm
a kam to tí brankári dotiahli, oproti vyšším brankárom máš lepšiu obratnosť a keď sa naučíš vybiehať na centre a nebudeš sa báť sa poriadne natiahnuť tak to bude v pohode
ja som tiez btrankar mam 18 a tiez tvoju vysku a su aj taky brankari daj si do googlu jeremie janot ma tiez 176cm a chyta prvu francuzsku ligu dokonca je jeden z najlepsich
oscar perez mexiko ma 171 q ya mam 171 a 21 rokov a bol som dobry brankar.. dokym mi nezlomili nos,nevyklbili rameno,dwakrat nezlomili pravy clenok a raz lavy q heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
od 15 mozes este riadne narast. a 176 cm brankar na futbale ma dost nevyhodu, to je pravda no..
Viď kamarát mi bol v 15-tich možno po nos a teraz je o pol hlavy vyšší. (keby sa vystrel
A chalani vraj začnú rásť až v 16tich. Ešte stále máš rezervu
Práveže po 16-tich som už nerástol
176 cm v 15 rokoch neni až tak zlé, proste trénuj si výskok resp. výbušnosť, nauč sa vybiehať na centre a budeš v pohode....
- X svetových brankárov má okolo 180 cm...
bývalý mexický brankár Jorge Campos - 173 cm
súčasný mexický brankár Guillermo Ochoa - 183 cm
dokonca Iker Casillas má 182 cm
ruská jednotka Igor Akinfeev - 185 cm
Fabien Barthez má 182 cm
a kam to tí brankári dotiahli, oproti vyšším brankárom máš lepšiu obratnosť a keď sa naučíš vybiehať na centre a nebudeš sa báť sa poriadne natiahnuť tak to bude v pohode