Veľmi pekné je to menu, cením si aj to, že to pozadie je originálne, ale vadí mi napríklad, že cez tvoju fotku, konkrétne oko, "prechádzajú webky".Je tam len tá oranžová, ale neberiem to ako mínus, každý nevie dokonale zladiť rôzne farby a preto by bolo možno horšie, keby ich bolo viac a nezladené.
keďže prijímaš aj kritiku,tak ti na rovinu poviem,že mne sa to vôbec nepáči. Ale je to vec názoru, hlavné je, že to máš čitateľné. Ja to robiť neviem a preto obdivujem všetkých ľudí,ktorí si dali tú námahu a spravili si vlastnú webku, podľa seba a svojho vkusu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale inak je to dost jednoliate, nic zaujimave, verim, ze na tom "headeri" si nieco porobil, ale ostatok nic
je pekná celkom sa dá pripomenula mi orange juice
Veľmi pekné je to menu, cením si aj to, že to pozadie je originálne, ale vadí mi napríklad, že cez tvoju fotku, konkrétne oko, "prechádzajú webky".Je tam len tá oranžová, ale neberiem to ako mínus, každý nevie dokonale zladiť rôzne farby a preto by bolo možno horšie, keby ich bolo viac a nezladené.
1. Zmenil som trošku menu
2. Zmenene pozadie
3. uvítací obrazok Profilu
Ak by sme mali ešte nápady č by sa dalo zmeniť,,rád sa o to pokúsim
(Neinteligentné príspevky prosím nevkladať)