MOJA KAMOSKA FURT PIJE A CHODI POZA SKOLU A PRESTALA SA DOBRE UCIT
vsetko sa to pokazilo dako, zacala pit a nechodi ani pravidelne uz do skoly, a to ju nahuckala kamaratka, a ma frajera dobre dva roky a chce ho odpustit len opreto aby si mohla uzivat, neviem jej to proste vyhovorit ze to nieje spravne, .. poradte mi dako
bleh , asi sa jej vazne nieco stalo , alebo proste jej len preplo , ak jej chces pomoct za kazdu cenu bude ta to stat vela trapenie , mam kamarata dost sme spolu frcaly na trave no on sa potom dost zmenil bo zacal s bielim a teketo veci , bolo to s nim uz dost zle , na minuleho silvestra som mu vykrical pred jeho frajerkou , ze je to socka , ze nechcem aby dopadol ako najhorsi fetak , ale nic sa nezmenilo , ale aj tak som mu to daval obcas riadne najavo ze ma to sere a raz som ho skoro zmlatil pretoze mi povedal ze jemu je to uz vsetko jedno ... uz som si myslel ze je vsetko stratene , a ze on uz je proste v riti , ale zrazu , zrazu sa zacina spravat zasa tak ako kedysi zacal som ho bravat trosku len tak vo dvojici na vecerne pokecy vo vchode a mam z neho teraz super pocit . Takze neviem , z mojej skusenosti ti poradim , davaj jej najavo ako ju vidis teraz , ze ta to serie aj ked ju nie , ponadavaj jej ked budete samy , aj ked to nemusi dopadnut dobre , skus pri nej vydrzat , mozno len to jej brani vysrat sa uz uplne na vsetko , si dobra kamaratka ked sa o to tak staras , ludi ako ty si velmi cennim
hahaha ale ja fakt skapem este aj ten nazov "furt pije" to furt...prestala sa dobre ucit a to co znamena?sak sa uci dobre uci sa zivotom to je najlepsie nie? co tam povolakych zasranych znamkach ktore vypovedaju akurat o vystrihu vyspelej sesnasky a od nalady vyucujuceho tvoja spoluziacka ma moju plnu podpru! ...(ale tak aspom by tam mala chodit)
ak to je fakt dobra kamoska, porozpravaj sa s nou a snaz sa z nej dajak vytiahnut dovod pre zmenu...ak to nie je az taka dobra kamoska, nema zmysel stracat cas, nebude ta asi pocuvat...:/
@16@stephan no to by jej fakt ulahcila ... kazdy by chcel takeho ohladuplneho kamarata ako si ty, urcite ... no a k teme: daj jej pokoj ... fakt ... bud sa uvedomi alebo skonci ako nejako zle... Aj keby si ju kopla do zadku teraz neuvedomila by sa ... POzname take pripady ... POvedz jej len co si o tom myslis a nechaj veciam volny priebeh, ak si uvedomi vaznost situacie vezme si z toho len to najlepsie ... a hlavne! NErob unahlene zavery ako @16 ... A ani ty nebud krava, nerob jej problemy
noo ale co to je ze furt chlasta ako casto ?
lebo ja tiez chlastam 2 krat do tyzdna napriklad a na skolu je*em.
ale preco sa chce s tym frajerom rozist to nwm no sak mozno je iny od nej nwm nepoznam tak nemozem k tomu moc pisat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ona sa dokope az do prdele.....
a potom sa mozno z toho vyhrabe....
ty ju neprerobis....
môžeš jej hovoriť do duše koľko chceš...
musí sa poučiť na vlastných chybách...
lebo ja tiez chlastam 2 krat do tyzdna napriklad a na skolu je*em.
ale preco sa chce s tym frajerom rozist to nwm no sak mozno je iny od nej nwm nepoznam tak nemozem k tomu moc pisat.