Mame obrovsky nevyuzity priestor na povale, kam sa len roky odhadzovalo harampadie..... mna to strasne stvalo , tak som navrhol, ze sa tam urobi herna a mama mi na to povedala, ze nech mi nesibe.
Tak uz na tom par mesiacov vo volnom case pracujem, za tyzden som upratal + povyhadzoval zbytocnosti, stare hracky som dal charite. Akurat predvcerom som tam natiahol linoleum a zajtra zacinam s malovkou.
A ked mama videla, co som z byvalej povale uz urobil povedala , mal si super napad
no moja mama sa vyjadruje nepresne...napríklad ja sa jej spýtam : "mami,kde mám to tričko?" a ona odpovie " tam na tom onom" takže vela toho viem...niekedy poriadne "zadere" s jej výrokmi,toho je dosť škoda , že si všetko nepamätám
zakaždým, keď kamsi idem, aby som vykročila pravou nohou. A vždy jej na to odpoviem, že už som pri nej chytila taký tik, že inak ako pravou vchádzať/vychádzať z miestnosti neviem
Moja mama mi zakázala chodiť na jeden taký storočný cintorín... ževraj to nie je veľmi romantické miesto a mali by sme si nájsť s frajerom iné... lol.. pozerám na ňu, že odkiaľ nabrala že ja chodím na ten cintorín (ok, chodím tam) a ešte s akým frajerom (vtedy som žiadneho nemala) ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Tak uz na tom par mesiacov vo volnom case pracujem, za tyzden som upratal + povyhadzoval zbytocnosti, stare hracky som dal charite. Akurat predvcerom som tam natiahol linoleum a zajtra zacinam s malovkou.
A ked mama videla, co som z byvalej povale uz urobil povedala , mal si super napad
a ešte mi hovorí, že mi nedá sladkosť pred obedom, lebo by som neobedovala. moj tatino je super.
"nahádžem ti to všetko doprostriedku izby a ešte ti to tam aj POMIEŠAM!"
a keď ona je taká malá a milá a krásna a zlatá, keď je rozčúlená, že sa vždy len smejem
a raz som došla domov a fakt to bolo na zemi a bolo vidno, že to miešala
tak som chytila záchvat smiechu pri predstave, ako to robí
- udržiavala poriadok v šatníku
- jedla pravidelne
- jedla mäso
- rozprávala menej a pomalšie
- nesmiala sa nahlas v nevhodnom čase
- spávala aspoň 8 hodín denne
- neplakala kvôli hlúpostiam
- si nebrala cukríky od cudzích ľudí (toto jediné sa mi darí dodržiavať)
Ako keby ma nepoznala..
@13 smej sa v kazdom case chces (ale nie pomstichivo, tak pekne milo, ako slniecko