Ten design sa mi nepáči, prepáč... Aby som sa vyjadrila aj konkrétnejšie, tak napríklad ten oranžový rám bije do očí (a červená a oranžová celkovo nie sú dobré pre farboslepých), písmo je priveľké a ja by som zmenila aj font a pri tom vľavo som nevedela, že sa na to dá klikať a to by sa nikomu nemalo stať, ak je niečo klikateľné, musí to byť jasné. Skús si hodiť do Googlu niečo ako best websites, študuj ich designy a okopči, čo sa ti páči.
Ale na prvý pokus to nie je až také strašné, aspoň si si logicky usporiadal menu a je umiestnené tak, že si človek hneď všimne.
tak zrus to tlacitko vstupit lebo to vyzera tak ze na teba nieco vyskoci , a zmen trocha farby lebo stranka z takymi farbami je dost blba =D ale inak fajn
mne sa to náhodou páči... (a chystám sa tú stránku aj využiť ... a keď to porovnám so svojím prvým pokusom...tak toto je priam umelecké dielo (zasa treba uznať, že som mal len 12 rokov.....:/
keby som mal niečo skritizovať asi by som nejak zvýraznil tie šípky, lebo som si ich ani nevšimol a keď som si ich už teda aj že všimol tak mi vôbec nenapadlo, že sa na ne dá kliknúť
čo ja viem, ja niesom moc veľký kritik, mne sa to páči =P..všetko pekne na jednom mieste, keď budem mať čas a chuť tak sa do toho určite pozriem lepšie..takže ja som spokojná ale to je len rada neskúseného človeka, určite si ber rady od ľudí čo sa vyznajú
@drazoal Jo! Vážne? Aj ked to je vlastne stránka do školy na Info. myslel som ju od začiatku dosť seriózne. Budem rád, ak sa čosi nové naučíš...
á k tým šípkam.....trochu tiež štve, že Mozilla aj Opera ich vykreslujú dosť ohavne (je to.gif) Jedine Chrome ich zvláda pekne. Zrejme ich prefarbím a zmením na JPGčka...
@vanellus no prvýkrát som to pozeral v Chromium-e, teraz som si to pozrel vo FF a je to fakt des :/ Každopádne ani v prvom prípade neboli nijak extra zreteľné
Na prvý pokus nie najhoršie. Z estetického hladiska by som určite upravil hlavičku tak aby nepresahovala border, ktorým máš ohraničený obsah a vymenil ten font čo používaš na text kedže s tým čiernym pozadím nie je zrovna čitateľsky najpríjemnejší. Tiež by som vymenil ten kriklavo zelený hranatý hover v menu.
Biele písmo na výrazne svetlozelenom pri :hover = zle. Potom pomerne nekvalitné pozadie. Ten zelený shadow za tým písmom v aktuálnej položke začínam nenávidieť. Nepoužívaj JPEG, Nikdy. Keď už tak tak vysoko kvalitný a na pozadie. Ináč *vždy* PNG! To je asi tak všetko. Nehnevaj sa na mňa. Moja prvá stránka bola horšia, išla iba v IE
@vanellus takze nepaci sa mi: text uplne dolu pod celym obsahom, ze ide od okraja po okraj prehliadaca (aspon mne) mal by ist len od okraja po okraj webu... ak vies co myslim. nemalo by to byt sirsie ako mas tu "tabulku". nenormalne sa mi nepaci to, ze ked som na danej stranke. pr. domov tak pod tym je este zelenym napisane domov. to daj urcite prec...
podmenu "ostatne" v tutorialy sa mi zobrazuje az v 2. riadku, malo by to byt vsetko v jednom. a celkovo to by som dala ako rozbalovacie menu a nie ze po kliknuti na tutoriali mas dalsi riadok dalsie menu.
nenormalne mi vadi, VIDEJA, to J proste až vlasy dupkom mi z toho stavaju sa
a na zaver. celkovy dojem z dizajnu, nepaci sa mi. vsetko je fajn, len ten vrch mi nenormalne vadi, v pozadi ta divna ciara a take chaoticke mi pripada to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale na prvý pokus to nie je až také strašné, aspoň si si logicky usporiadal menu a je umiestnené tak, že si človek hneď všimne.
á k tým šípkam.....trochu tiež štve, že Mozilla aj Opera ich vykreslujú dosť ohavne (je to.gif) Jedine Chrome ich zvláda pekne. Zrejme ich prefarbím a zmením na JPGčka...
@anzu
trochu som na nej pomakal
» urbanfeet.6f.sk/...
vyzerá to fajn
len ten nápis, že Chcem to vedieť, mi zobrazuje ť ako prečiarknuté veľké L .. chápeš..?
podmenu "ostatne" v tutorialy sa mi zobrazuje az v 2. riadku, malo by to byt vsetko v jednom. a celkovo to by som dala ako rozbalovacie menu a nie ze po kliknuti na tutoriali mas dalsi riadok dalsie menu.
nenormalne mi vadi, VIDEJA, to J proste až vlasy dupkom mi z toho stavaju sa
a na zaver. celkovy dojem z dizajnu, nepaci sa mi. vsetko je fajn, len ten vrch mi nenormalne vadi, v pozadi ta divna ciara a take chaoticke mi pripada to.