celkom dobré to je....len nechapem, prečo si musi posluchač u slovenského intepreta vždy akokeby vyberať medzi tým či chce počuť dobre zaspievany text povedzem s doboru angličtionu, alebo medzi hudbopu ktora ma gule, a hlbši text a kvalitne zmastrovana.....
@neviem556 Pozri mne nevadí, keď má niekto iný názor, ale keď ho aj sformuluje normálne, neviem či by si bol ty šťastný, kebyže dačo spravíš a ľudia ti napíšu, len aký si jebnutý alebo aká je to pičovina. To je príklad len. Tu na birdzi je to bežné, ja viem, ale nabudúce si zvol iné slová. Dík.
@kumma nie kazdemu sa to musi pacit alebo mat neutralny nazor a ked mi niekto na nieco hovori ze picovina a podobne tak to v pohode berem ako ze asi sa mu to fakt nepaci tak vyjadril svoj nazor...
ale ak ti to tak vadi , prepáč....
takto... mi teraz napadlo... na svk pochybujem že by si nejak prerazil angličtinou... ak chceš tak po slovensky... možnosť by bola...
alebo sa skús zamerať na zahraničné publikum, koncertovať po malých puboch kdesi v zahraničí vo väčších mestách.
Ako tvoj hlas a aj celkové prevedenie vcelku žerem...
len mi mi je lúto, resp. sa bojím že sa to tunak nedostane nejak do povedomia...
dobré skôr by ma zaujímalo ako dokážeš vytiahnuť výšky keď dvihneš hlas prípadne si zakričíš
napísať ti dobrý song a nemal by som problém ťa počúvať pravidelne
@lawey Díkes , ja nič ani nečakám, s hudbou je to ťažko, ja študujem normálne, ešte dva roky a padám odtiaľ, som proste rád, že som mohol nahrať niečo konečne kvalitné. Kupodivu si Peťo Bažík vybral z mojich vecí najstaršiu vec, čo som zložil v 15tich a tú sme vynovili Takže je to aj riadna nostalgia, ale hlavne radosť. Sú kapely aj ako Peter Bič Projekt a Celeste, čo spievajú po anglicky a sú fest známi, dá sa s angličtinou aj na SR, aj keď ťažko, ale ja to robím preto, že ma to baví a ak sa náhodou niečo ešte pošťastí, tak budem rád.
Ďakujem za odozvu ľudia, samozrejme, že radšej čítam tú pozitívnu : D, ak ma chcete podporiť, tak najlepšie je dať odber na môj kanál. Fest ma to poteší.
Takto, veci treba spravne nacasovat a dat tomu nejaky drive, pohyb, zmenu, nie vsetko v jednej alebo druhej rovine. S hlasom nepracujes, namiesto spievania vacsinou recitujes. Je pravda, ze nemam tu teraz sluchatka aby som pocul presne ale.. Chce toho spustu vylepsit ale na zaciatok blahozelam a som rad, ze ste so Slovenska! Ale makajte a pojde to. Nabeh mate
celkom fajn ale si myslím, že by si vedel z toho hlasu vytiahnuť aj viac. myslím si v podstate to čo @11 a @19 a pripomínaš mi trocha hlas Scotta Stappa z Creedu (čo je super). ale tie gitary sú na mňa príliš 'slabé'
a sa tu všetci tvárime že tomu tak strašne rozumieme, ale publikum je už raz také
@elenari Zvykol som si na všelijaké pseudonázory , ale hudba sa robí pre ľudí, takže beriem akýkoľvek, inak ďakujem Nahrávali sme narýchlo, čo to vylepšiť sa dá na akejkoľvek pesničke, ale už je to raz také, som rád,že niečo lepšie konečne mám, pretože nahrávanie je drahá záležitosť a nie každému sa pošťastí. A s tou podobnosťou nie si prvá, som typovo hlas ako Scott, taký hlboko zafarbený, aj k Vedderovi ma prirovnávajú.
@kumma ani Scott najskôr nespieval až také vypalovačky, ja si myslím, že keď vyrastieš a zostarneš a zachrípneš tak na to ešte len budeš baliť ženy
len v tom isto pokračuj :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Celkom dobré to je, náhodou! Ak to fakt spievaš ty, máš dobrý hlas.
Len neviem celkom presne identifikovať štýl. :ehm:
a tiež sa pripajam k tomu že máš dobrý hlas potom
ale toto ma celkom potešilo
ale ak ti to tak vadi , prepáč....
to je nejaka parodia ?
alebo sa skús zamerať na zahraničné publikum, koncertovať po malých puboch kdesi v zahraničí vo väčších mestách.
Ako tvoj hlas a aj celkové prevedenie vcelku žerem...
len mi mi je lúto, resp. sa bojím že sa to tunak nedostane nejak do povedomia...
napísať ti dobrý song a nemal by som problém ťa počúvať pravidelne
aj palec hore
naozaj ma to príjemne prekvapilo, dobre sa to počúvalo, máš veľmi príjemný hlas teším sa na ďalšie piesne
ale nie, super prijemny hlas, maš talent
len tak dalej
a sa tu všetci tvárime že tomu tak strašne rozumieme, ale publikum je už raz také
len v tom isto pokračuj :happy:
ale znie to ako naozajstná pesnička celkom - že by som si povedala že to dakto zahraničný zabehnutý spravil alebo tak, takže na prvú vec dobré