noo ked bola asi 2 alebo 3 a isla domou so skoly sa naklanala poza zabradlie nad potom a ako naschwal mala taku tazku tasku ze ju to nejak prewazilo a ona chudina spadla to toho potoka a widel to jeden ujko hi a namiesto toho aby jej pomohol wyliest s tej
xixi no pekne moja mama ked bola mala tak tiez spadla a aj s bicyklom tiez aa ta sestra spadla etse raz potom ale to w zime hi a to ju wraj niekto strcil noo ale niewiem ona je gramblawa ..
Jak sme boli na skolskom vylete tak tam spadol nas Triedny xD. Sice ne do potoka ale do takej blatovej kaluze haluz. Pritom zadrel neco jak: "Do Pytle!"
Toto poznáme Asi pred dvoma rokmi sme boli na lyžiarskom a spolužiak surovo do potoka vlyžoval proste si to rezal dolu svahom v plnej rýchlosti a nevšimol si ten potok...mačo kus nedomyslel
sme boli na dovolenke v Tatrách. bracho mal vtedy cca 5-6 rokov. naši išli vybaviť ešte nejaké veci okolo ubytovania, ja som bola s nimi. brat niekam odbehol,ani nie pol minúty a už ho nebolo. starí si z toho nič nerobili, veď on je hyperaktívny, robí to tak bežne. vo vnútri nám majiteľ povedal, že si všimol, že máme ešte malého chlapca, tak že si máme dať pozor na to, aby nám nespadol do jazierka, ktoré majú v areáli penziónu. vraj to je dosť hlboké a navyše tam má aj novokúpené rybky.
vyšli sme von, brata nikde. chvíľu sme ho hľadali a našli sme ho,ako inak, prejaveného v jazierku len tam tak sedel, lebo sa nevedel vydriapať hore, tak nás čakal, kým mu pomôžeme...a najlepšie boli tie rybky okolo neho, normálne vytvorili kruh
a ja som tiež padla do potoka, asi dva,alebo trikrát. a nie je to žiadna hanba, ja som na to hrdá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
urcite by som jej pomohla..sice neviem kolko by som mala vtedy rokov
a inak kde je pointa?
xixi no pekne moja mama ked bola mala tak tiez spadla a aj s bicyklom tiez aa ta sestra spadla etse raz potom ale to w zime hi a to ju wraj niekto strcil noo ale niewiem ona je gramblawa ..
no oki powiem no newiem to bolo pred dakymi 3 alebo 4 rokmi....pointa? hi newiem to je len tak odweci
wazne??? xDxDxD
a prave som zistila ze ta poznam
Meh
A do potoka som spadla asi iba raz, ked som sa ho snazila preskocit.
hihi to je radne xixi ja som presne toto robila ale w rieke Hron xDxDxD tak to smte mali este dobre xDxD
vyšli sme von, brata nikde. chvíľu sme ho hľadali a našli sme ho,ako inak, prejaveného v jazierku len tam tak sedel, lebo sa nevedel vydriapať hore, tak nás čakal, kým mu pomôžeme...a najlepšie boli tie rybky okolo neho, normálne vytvorili kruh
a ja som tiež padla do potoka, asi dva,alebo trikrát. a nie je to žiadna hanba, ja som na to hrdá