Ahojte mam problem ze som zavisly na ciernom koreni. Zacalo to tym ze som si daval chlieb z mastou cibulou posipal som si ho drvenym kminom a mletym ciernym korenim. Chutilo mi to az tak ze som zjedol aj 10 chlebov denne. Neskor som ten kmin vynechal a ostalo len korenie. Po case som vynechal aj mast a nasledne aj chlieb. Zacal som si davat lizicku cierneho korenia. Kazdy den pred spanim inak by som nezaspal davam si 5 liziciek denne. Bez korenia alebo rano po zobudeni mam triasku. Mam aj taku nadobku s ciernym korenim obcas ked som vonku a pride na mna kriza tak chytim kreditku nameriam si lajnu a cez bankovku to fuknem do nosa. Mam potom priemny maval tepla ktory sa strieda z euforickym stavom zo stipania nozsier. Kto nevyskusal nepochopi. V obchode sa cuduju prrco si kazdy den beriem 10 baleni cierneho korenia. Co by ste mi poradili na moju zavislost?
Nie ale teraz vazne, raz som fukol prasok z chilli chalani to mali na stole v podniku a ja som si myslel ze nejaka droga bol som trozku pripity a ze ukaz co to je? a normalne som to fukol musel som vybehnut z podniku asi pol hodinu ma strasne stipal nos a slzy v ociach. A este na druhy den som to trochu citil
trocha ho obmedzuj, alebo do toho korenia niečo pridávaj, aby ho nebolo tak veľa...
hrozí ti inač problém s ľadvinami....
a to je už potom prúser ako hovado....
ak by si už niečo pociťovať, tak si nazbieraj prasličku roľnú a z toho si var čaj, to je na ľadviný balzám...
@marcello11@torpedo08 na krvny tlak je cierne korenie praveze zle a zvysuje ho. Ak si chcete znizit tlak tak jedzte vela ryb alebo si kupte omega3 v tabletkach
@bunnyboy ta slovencina to su len neziaduce ucinky z toho korenia.. Ak by to pomohlo, myslim, ze by to mohol vyfakturovat ako vykon na zdravotnu poistovnu a teta berta by sa mohla registrovat ako zdravotnicka pomocka ^^
@milgamman nuž v slovenských zdravotných poisťovniach všetci majú radi tety .. takže by to bol úspech.. teta Anka.. teta Berta .. pekne to ide abecedne ... ^^
@milgamman každopádne ako vidno na členoch vlády do zdravotníctva investujú.. keďže plne využívajú titeto služby .. taký Rado P. o chvíľu aj psychológa bude potrebovať lebo rozdvojená osobnosť to nie je sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som jedol take pirule z toho korenia a je to fakt pravda
@Marcello111 na co si to jedol? a schudol si z toho?
hrozí ti inač problém s ľadvinami....
a to je už potom prúser ako hovado....
ak by si už niečo pociťovať, tak si nazbieraj prasličku roľnú a z toho si var čaj, to je na ľadviný balzám...
ja som to jedol kvôli cievam, cholesterol a tak, lebo mám problém s tlakom...