ked mam asi jeden styl stranky pre cely web tak to pri pripadnej editacii nebudem opravovat vo vsetkych suboroch, ze??? takto si SAM naprogramujem SVOJU šablónu s časťami ktoré su všade rovnaké a pri editácií týcto častí mi to upraví vo všetkých súboroch samo
@shadoww - vyzerá to ako keby sa tá stránka zasekla designovo medzi rokom 1998 a 2000... približne. a "vybrané hry" človeka hodia na "404" (aj keď to asi nie je úplne regulérna 404, ale daná "vybrané hry" stránka ktorá sa ako 404 tvári, že?), čiže... neviem prečo je na ňu v menu odkaz...
@shadoww vlastne stranky nevytvaram, instalujem uz hotove cms a tie potom upravujem podla vlastneho vkusu, vacsinou wordpress alebo phpbb fora, na vlastnu stranku zatial nebol cas ani zmysel ju tvorit...raz ale ked si spravim vlastne portfolio dam ti vediet...ajked to mozno bude len nejaky stiahnuty template prekopany od zakladov lebo je jasne ze napisat kod cely v pspade stoji hodiny roboty a uprava je jednoduchsia...ty si to robil tak?
"takto si SAM naprogramujem SVOJU šablónu s časťami ktoré su všade rovnaké"
prosím ťa, ukážeš mi, čo si na tej stránke programoval? fakt aspoň jeden riadok. podla mňa si len nakódoval primitívne CSS a HTML, jQuery menu stiahol a okolo programovania si ty ani nezakopol.. ale dokáž mi, že sa mýlim!
já ti neviem, tá stránka je des. šťastný nový rok želám
@moonbeam - no, ja zasa nemam pocit ze upravovat template je nejaka zlozita vec a ani by am to nebavilo asi... a ano robil som to rucne cez pspad na zaciatku, potom som vytvoril tu sablonu do frontpagu a teraz len pridavam obsah stranky
@karci - ja za stranku bez vyrozu povazujem cisty text
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@n0win0u - ako si prisiel na to ze je to template? ???
@rischo -support is welcomed
a pod
< ! -- begin template slowak.dwt -- >
ked mam asi jeden styl stranky pre cely web tak to pri pripadnej editacii nebudem opravovat vo vsetkych suboroch, ze??? takto si SAM naprogramujem SVOJU šablónu s časťami ktoré su všade rovnaké a pri editácií týcto častí mi to upraví vo všetkých súboroch samo
ja si myslim ze informacie su ake maju byt (kvalitne, roznorode a to ze to nevypada ako birdz asi nikoho normalneho netrapi ze?
a tak...
nie je upravena 404 ale pre cely web
tak ale co ja designovo amater
asi si spravim osobny web tak mozno tam sa potrapim
a @shadoww k tvojej otazke, ci chodime na web kvoli obsahu alebo vyzoru: stranky, ktore vyzeraju zle hned zatvaram a nemam chut si ich citat.
"takto si SAM naprogramujem SVOJU šablónu s časťami ktoré su všade rovnaké"
prosím ťa, ukážeš mi, čo si na tej stránke programoval? fakt aspoň jeden riadok. podla mňa si len nakódoval primitívne CSS a HTML, jQuery menu stiahol a okolo programovania si ty ani nezakopol.. ale dokáž mi, že sa mýlim!
já ti neviem, tá stránka je des. šťastný nový rok želám
inac mas dost blbu temu o zameranu na jeden mobil ? skus uz vseobecne ked tak lebo urcite ta to omrzi casom
..kvak..
..kvak..
@karci - ja za stranku bez vyrozu povazujem cisty text
@wewo - ok, zly termin som pouzil, napisal
@stuntbiker - ja viem tak ale iny mobil zatial nemam, toto je stranka typu update raz za tri dni