tiež nič z toho nemám, vôbec mi to nechýba, nie som závislá na telefone ani internete a je mi úprimne ľúto a uráža ma keď je so mnou niekto vonku a nevydrží ani 5 minút neondiť sa s tým mobilom..
btw video ma celkom pobavilo
ja ti veľmi nerozumiem nechce sa mi sluchátka hľadať, tak si to púšťam nahlas na ntb, ale keď sa priamo nepozerám na to video, príp. ešte ty hovoríš iným smerom ako do kamery tak je to horšie o dosť
podľa mňa by stačilo stíšiť trošíčku hudbu a dať seba hlasnejšie..
Mne sa fest nepáči keď sa cpeš ksichtom pred tú kameru, sorko A máš divnú melódiu viet, nesedí mi tvoj spôsob vyjadrovania, ale ok, keď ťa to baví tak pokračuj, nie je to zlé /nemusela som sa chytať za hlavu a hanbiť sa aj za teba, to je kompliment / Ako takto celkovo, ja slovenských českých youtuberov fakt nemusím, jediný, ktorý mi štýlom ako tak sedí je vadak a potom ten týpek čo sa zdraví allonsy je fajn ale to len kvôli tomu allonsy, lebo tiež má také divné tiky ako ty sa rvať nosnými pórmi pred objektív.
je ti trochu zle rozumiet, hovor hlasnejsie a pomalsie, popracuj na artikulacii lebo cely cas som musela natahovat ucho ze co to vlastne hovoris..alebo stlm hudbu v pozadi..
@madmask Máš peknú skriňu. Pri tom konci keď si povedal len "lebo nás to baví." a nijako si to neobjasnil, to bolo dosť WTF. Ale inak celkom dobre len sa tak nemykaj a daj sa ostrihať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
btw video ma celkom pobavilo
podľa mňa by stačilo stíšiť trošíčku hudbu a dať seba hlasnejšie..
ako video ok, len ta tema je uz praveze otrepana a nepovedal si vlastne nic nove
@madmansk no ja som takych videi videla mrte len po anglicky vacsinou
@anitchka uvidíme ako to pôjde zmena ďalej a zahraničných ich musí byt mrte