Tak tu vyzerám hocako Za mladi ešte, žiaľ nemám iné video s jódlovaním. Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte, poprípade, či by vás dokázali jódlovacie videá zaujať. V prípade, že by ste ma chceli podporiť - tak odber- mám nejaké covery na kanály. A
@demoniqangel ak sa vás nazbiera viac, tak po štátniciach spravím tutorial v slovenčine - video. A ba vedel by som, mám aj z teórie načítané dosť, aj keď mne to išlo nejak samo. Treba mi dať odber na kanál, nebudem lacný
Len ožrato vyzerám : D Ďakujem za pozitívnu odozvu, už ma nebaví sa opakovať ohľadom odberov. Ak ma chcete podporiť, tak je to na vás. Ja budem len rád. Chystám sa nahrať svoj vlastný song s jódlovaním vtipný Tak dúfam,že to zrealizujem niekedy.
sme hrali u saleziánov, vypínali nám kúrenie aj iné srandy cez zimu, ale mali sme skúšobňu zadara, toto bola povinná jazda u nich hrať na oplátku My sme to brali tiež zo srandy, ale také sú začiatky. A hej boli davy vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
super to je, ak má byť ciel zabaviť ludí, lebo ja sa mega bavím, aj tí tam očividne
Ale ste ožratí museli byť. Skvelý si.
akože jedno dve videá v pohode, len neviem, či by som to vydržala počúvať napr. hodinu v kuse