Moje líce je krásne veľké, ale strach pred zubárom ešte väčšie.
Jau aauuu...bolí ma zub a už mi líce napuchlo.
Lenže...lenže... panika ma chytá len čo pomyslím na zubárske kreslo.
Bojím bojím...poraďte čo mám robiť..
Poznám to veľmi dobre. Ray sa mi to stalo a nikdy na to nezabudnem. Dostala som zápal okostice. Museli mi vytrhnúť zub, lebo by sa to skončilo zle nedobre...A potom som bola dva týždňe doma, ked' sa mi to liečilo, to znamená, že som brala tabletky proti bolesti, jedla som iba detskú výživu a čakala, kedz mi to odpuchne...
Práve som sa vrátila od zubárky a bolo to strhujúce. Tá bolesť, tie sliny, tie stony... nie je to nič príjemné, ale radšej neskôr ako neskoro, resp. vôbec
prežívam presne to isté...hnisavé ďasno mi obalilo takmer celý zub, naviac sa mi vytvorili také akoby žily plné hnisu, dostal som do toho už niekoľko injekcií, a každý deň si chodím meniť gázu čo bolí ako šľak keď ju mení...bolesť takmer prestala, je sa mi stále zle, opuch je rovnaký...
choď k nej čím skôr lebo ti to bude musieť rezať skalpelom ako mne pred pár rokmi, alebo ti do hnisavého vačku nezaberie injekcia a keď ti bude trhať zub bez umŕtvenia potom pocítiš čo je to bolesť...
@biancadetolle moj nazor poznas.. a niet ta cim strasit.. nevies co s tym mas, teda nevies co ti budu robit.. ale lepsia minutova bolest hoc i vacsia.. ako trvala dlhsie, mozno s nasledkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
choď k nej čím skôr lebo ti to bude musieť rezať skalpelom ako mne pred pár rokmi, alebo ti do hnisavého vačku nezaberie injekcia a keď ti bude trhať zub bez umŕtvenia potom pocítiš čo je to bolesť...
zatni svoje male zubky,
nech sa ti sniva rozpravocka,
kym ta teta zubarka nezobudi
;o)
Pupusko napis mne versovacku