preco ju nemam? lebo su aj omnoho dolezitejsie veci, ako jedna kabelka, na ktorej je 1000krat natlacene LV...radsej by som tie peniaze dala chorym detom, alebo na nejaku nadaciu...
ak chces taku kabelku, staci ak zajdes do viedne...ale ja osobne lutujem tolko penazi dat za jednu kabelku...velmi dobre sa mi zije aj bez nej
A prosím ťa načo ti bude? Že ti ju niekto bude obdivovať keď pôjdeš po ulici? Slovenské ulice sú preplnené falzifikátmi kabeliek od Luisa Vuittona na prvý pohľad nerozoznateľné takže každý kto si tú kabelku všimne tak si bude myslieť to isté: "ďalší čínsky krám" A minúť min. 50 000 za kabelku tak prepáč mať 50 000 tak si kúpim niečo čo oveľa viac potrebujem a nie nejakú kabelku To mi naozaj ku šťastiu netreba
@7 presne tak...Tu na Slovensku ti nikdo nerozozna ci je prava...a za 50 000 by som mala asi inych 50 kabeliek ktore su neni o nic horsie..ked uz ide len o to
neni problem najdi si nejakeho vyholeneho nabuchaneho typka co je ovesany zlatymi retazami a jazdi na bmw a urcite ti ju kupi ak vies dobre pracovat ustnymi svalmi...
inac...ja mam k tym kabelkam taky zvlastny vztah....podla mna su strasne spatne, ale amm ich rada, lebo vsetky ,,dolezite celebrity" beahju s mojimi inicialami na kabelke
ludiaa vy ste ma nepochopili...jasne ze ja nedam 50.000 za kabelku iba som odpovedala na koment c.1..ja chcem napodobeninu nie original...takze v tom je dost velky rozdiel..a to svami uplne suhlasim ze 50.000 sa da pouzit aj ovela lepsie takze ak viete oniakych peknych napodobeninach tak ma kontaktujte diiik
co vam je ta kabelka sa da zohnat niekde aj za 20 tisic,s tym 50 to prehanate dobre mozno daktore stoja,ale to uz musia byt dajake..velke abo co.ale zalezi od toho ci chces pravu ci nie,take "akoze LV" sa do 1000 daju moze aj menej..povedz
Naco by bola asi zene kabelka od Louisa Vuittona? Je to predsa jedna z najkrajsich ozdob ktore moze zena nosit!
Okrem toho na Slovenksu nezozeniete orig. kabelky. Tie ktore sa tu predavaju su obycajne falzifikaty ktore nie su na ozdobu ale hambu! Louis Vuitton je nieco ako Manolo Blahnik. Obaja sú "bohovia" zenskej mody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale tak rýchlo mu tú túžbu asi nesplním, lebo momentálne je kopa iných, dôležitejších vecí, na ktoré potrebujem dosť súrne peniaze
ak chces taku kabelku, staci ak zajdes do viedne...ale ja osobne lutujem tolko penazi dat za jednu kabelku...velmi dobre sa mi zije aj bez nej
ale ked som bola v Turecku tam mali miliony tych kabeliek napodobenin tak skus tam
skus ebay
» clothing.shop.ebay.com/items/Womens-Ac...
mozno sa ti podari ziskat kabelku lacnejsie,
ale pekne kabelky su aj na
www.mojekabelky.sk
Okrem toho na Slovenksu nezozeniete orig. kabelky. Tie ktore sa tu predavaju su obycajne falzifikaty ktore nie su na ozdobu ale hambu! Louis Vuitton je nieco ako Manolo Blahnik. Obaja sú "bohovia" zenskej mody.