neviem ako to povedať jemne, ale nehorázne sa mi nepáči tento typ videoblogov, nehorázne neprirodzené, trápne, prvoplánové, nútené, bez myšlienky, primitívne, s cieľom nahnať veľký počet odberateľov a zhliadnutí
-celé toto video je jeden obrovský balast v plnom tanieri omáčky
neber to fakt osobne, nemám v úmysle ťa uraziť ani nijak, pýtal si sa na názor, ani ťa od vlogovania neodhováram, predsa si začiatočník (asi) a možno sa vyšvihneš... Každopádne málokedy sledujem druh týchto videoblogov (ale ak už majú byť o niečom a nie zrovna pre istú známu komunitu ľudí, ale pre väčšie kvantá divákov, celkom sa mi páči toto:
Dám ti odber, ale dúfam, že to nie je len chvíľková záležitosť a budeš sa tomu venovať. Vytknem ti iba to, aby si lepšie artikuloval a vynechaj nárečové slová. INak je to fakt super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neviem ako to povedať jemne, ale nehorázne sa mi nepáči tento typ videoblogov, nehorázne neprirodzené, trápne, prvoplánové, nútené, bez myšlienky, primitívne, s cieľom nahnať veľký počet odberateľov a zhliadnutí
-celé toto video je jeden obrovský balast v plnom tanieri omáčky
neber to fakt osobne, nemám v úmysle ťa uraziť ani nijak, pýtal si sa na názor, ani ťa od vlogovania neodhováram, predsa si začiatočník (asi) a možno sa vyšvihneš... Každopádne málokedy sledujem druh týchto videoblogov (ale ak už majú byť o niečom a nie zrovna pre istú známu komunitu ľudí, ale pre väčšie kvantá divákov, celkom sa mi páči toto:
» www.videacesky.cz/ostatni-zabavna... )
ale myslím si že vlogy su lepšie