Dobrý deň, chcem vás požiadať o radu. Môjho psa (trpasličí bradáč) napadli dva ázijske pastierske psi. má zašitý krk a líce.rany po celom tele. doslova sa nedostal na zem pohadzovali si ho ako handru.Našťastie môj otec zasiahol.Máme však problém, že pes u
ale co s tym spravi zverolekar? moze mu dat len lieky.okrem toho ma antibiotika a lieky proti bolesti...a normalne zerie aj granule.kym zerie tak je dobre. ja by som potrebovala nejaku radu ako to vyriesit bez liekov.zverolekar pride v stredu ale on nemoze do stredy nespat.ved sa zosype. (minochodom akurat si trochu lahol a spinka.ale pribl. o 10 minut sa zobudi)
Skús si ho zobrať na ruky, alebo ho daj niekam na posteľ a buď pri ňom, hladkaj ho teda ak je problém tam že sa bojí zaspať mohlo by to pomôcť.Keď bol môj pes po operácii tiež sa iba tak motal odpadával ale nechcel spať tak som si ľahla k nemu a pomohlo to.
@8 moj otec je skladnik a vecer isiel do ineho skladu podpisat dajake papiere a tak a tie psi tam proste volne pobehovali.ten nas sedel v aute a bolo otvorene okno a tie psi ho skratka vytiahli cez okno a za krk ho odvliekli do krikov kde si ho pohadzovali jak handru.moj otec je dost velky chlap a nenechal aby mu ho pred ocami roztrhali tak ich nejak od seba dostal.bol tam aj druhy chlapik ale bol tak vystraseny ze sa nedokazal pohnut. @11 prave ze ziadne. bol by otapeny a bez zivota...okrem toho u zverolekara sme boli ked mu to zasival a dal mu antibiotika a tak.som si ista ze by si vsimol keby bolo daco zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
btw. ako sa to stalo?