mam 15 rokov a konecne som bola na nejakom festivale...lebo doteraz ma mamina nikam nepustala..len na diksotekach som bola uz v 13 ale to je vedlajsie...bola som na festivale mimo mesta (v malackach)a tam som spoznala jedneho super c
len tolko ze ti tvoji ,,drahi´´kamarati sa za skutocnych kamaratov pokladat nedaju!!!ale je pravda ze jedine comu sa clovek nedokaze ubranit su klebety!!!takze asi tak...poviem ti mas to tazke!
uuf. no tak kamarati to asi neboli v pravom slova zmysle. taketo nieco podobne sa stalo aj mojmu kamaratovi minuly rok na jednom festivale. len to, ze chalani, co tam boli s nim, to vzali sportovo, zasmiali sa, opytali ake to bolo a slo sa dalej..
nic nenarobis a ked sa budes obranovat nic ti aj tak nepomoze moze tzo byt dokonca horsie ved raz sa dakde odstahujes nikto o tebe nemusi vediet(mozno zopar ludi)a bude to ok ja viem ze to nebude hnet ale mozno tie klebety pomynu od teraz rob vsetko s chladnou hlavou a rozmyslal na buducnost
ja som bola tiez v rovnakej situacii a jedine co mozes robit vykaslat sa na klebety lebo tie vzdy boli su aj budu...nezabranis debilom aby zili..co uz....neboj ja som v podobnej situacii ale mozu ma akurat tak bozat...
ja to nechapem my chlapy sa natahujeme kto je vacsi kanec a ked by si to nahodou s baba niekde s niekym rozdala musi byt hned kurva? kazdopadne tu je jeden citat "inteligentneho cloveka spoznas podla toho ze sa mu postavia vsetky tupe hlavy" to som raz pocul v telke
Taketo reci vzdy boli su aj budu a nikdy sa ich nezbavis, nech mas aj 500 rokov vzdy sa tu najde klebetna babka ktora bude vypravat podobne pi...viny.
Takze jedina metoda je ze si na to zvyknes a nebudes sa tomu branit pretoze cim viac ta to serie tym viac to bude ich bavit tuto klebetu rozsirovat. Musis im ukazat ze ti je to jedno, ze inteligent si neurobi nazor na cloveka podla reci ake sa o nom vypravaju... Alebo sa to aj ty musis este naucit, aby si pochopila ake su taketo reci neskodne ?
mas pravdu rozhodne si tam nemala ist a nemusela bI si sa takto "trapit" ale namiesto toho bI si sa mohla trapit nad slovencinou co bI ti prospelo nemas za co =D
dakujem vam za vsetky nazory...uz sa to konecne (asi po troch tyzdnoch) trosku ukludnilo...musim si zaklopat...inak ze 15 rocna baba na festivale? eh poznam aj mladsie co chodia po baroch a kurvia sa...poznam take pripady..
Nooo Anitka, sme v podobnej situacii, akurat, ze o mne si nemyslia, ze som sa vyspala s nejakym chalanom (mimochodom, mam tiez 15), mam totiz chlapca a on ma brata, vsetci si myslia, ze som s tym jeho bratom nieco mala a na dalsi den, ze som zacala chodit s tymto, to vsak nie je pravda, ja a jeho brat sme boli velmi dobry kamarati, to priznavam, ale NIC VIAC. Nechapu, ze keby som mala nieco s jeho brachom, tak ten bracha by asi nebol taky ako je, asi by bol nahnevany, alebo by ma neznasal, avsak tak to nie je, vobec mu to nevadi, robi si z nas priatelsku srandu....teraz je to troska lepsie, kedze okolie si uz zvyklo, ze chodim s tym mojim blazonkom, ale velmi ma sklamali moje najblizsie kamaratky, ktore toto svinstvo tvrdili, odvtedy sa im tak nezverujem, aj ked ony nevedia, ze viem, co vsetko o mne nakecali..
hh...solon: ja viem ja mam tehotnu spoluziacku takze viem co to je...a -veronka- to ma tesi ze aspon niekto ma chape...poviem ti takto...je to sila zviku...ostatny si zvyknu nato ze som kurva..a to mas este dobre ked iba s jeho bratom..ale o mne si myslia ze s polkou mesta..a to je fakt horsie...
klebety su zla vec, o tom vie asi kazdy svoje. ale kvoli nim sa stresovat? niiiic! s prepacenim: SERTE NA TO! to tu vzdy bolo aj bude. nerieste. ti co chcu vediet, vedia. ti co nechcu, klebetia nikdy vsak nedam na nazor inych, pokial to nie je moja rodina. ja viem svoje - vy nemusite. tot moj postoj k veci. a ze si niekto nieco mysli? ok, tvoja vec. moj zivot to neovplyvni, lebo ja ho zijem pre seba a hlavne ZA SEBA. a este nieco: mna moze sudit len jeden - BOH... takze pa, pusi, pa. na vase klebety a nazory zvysoka se*iem a nik, kto da na klebety mojim kamaratom byt predsa nemoze... peace ya
no ja neviem, mne to nepride ako až taký velký problem, na svete sú horsie... ku prikladu ten SURNE POMOZTE... a pokial ide o teba, je pre teba doležite, čo si myslia ini? mne by to bolo jedno... a pokial ta podrzia aspon kamosky, tak ti to može byt úplne jedno... Fakt...možno si z teba robia len srandu... ale v skutočnosti im je to asi tiež jedno (tým tvojim kamarátom)... tak sa netráp, život ide dalej... : )
Inak pocul som, ze Lil dee trpi anorexiou ma nohy do X, krive zuby, a robi sa jej plesinka uz v takom veku na hlave... A inak minule mi tetka hovorila, ze Lil dee sa vyspala z 15timi chalanmi naraz .... fujha kam to ta doba speje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Takze jedina metoda je ze si na to zvyknes a nebudes sa tomu branit pretoze cim viac ta to serie tym viac to bude ich bavit tuto klebetu rozsirovat. Musis im ukazat ze ti je to jedno, ze inteligent si neurobi nazor na cloveka podla reci ake sa o nom vypravaju... Alebo sa to aj ty musis este naucit, aby si pochopila ake su taketo reci neskodne ?