moji rodicia mi nechceli kupit cizmy ake chcem. Ze si musim kupit take ake chcu oni a potom mi kupia uz aj tie. Ale pokial si nekupim tak mam chodit v teniskach. A ja chodim v tych teniskach naschval podla mojich rodicov.
Ja som si uz v tvojich rokoch kupoval veci za svoje peniazky. Vydno rozmaznanec. ako mi to odpust ale ak ces daco kup si to a nefnukaj.
Ja si kupim za svoje to co sa mi paci. dakedy mi kupia aj rodkaci ale to len z riedka. takze zarob si kup si. sice si to napisala aj v poslednych vetach ale fakt. ides byt dospela. nebude zavisla. kupuj si za svoje a sprav si radost sama. A potom ti nikto nebdue vraviet, ze co si mas a nemas kupovat. ked to je za tvoje. alebo posluchni rodicov a nech ti kupia co chu oni ked chu daco kupit . mne chcu nasi kupit mne neico co by som ja cel tak 2 razy do roka a aj to zriedka . ale ja si radsej sam za svoje. lepsi pocit mam s toho
Mne tiez nedava mama prachy vzdy ked sa mi nieco zapaci a chcem to mat a ani v 17 mi nedavala, preto cez vikendy brigadujem, skus si aj ty daco zohnat.
tak ja som uz ,,osamostatnena,, od mojich cca 13,co sa tyka tychto veci.ked som nieco chcela,tak som si bud vypytala a setrila som si...alebo som robila doma ako kon,a dali mi za to nejake peniaze....a mne sa to paci,celkom dobre ma pripravuju na zivot,a nastastie som nikdy nemala take problemy,ze musela som si kupit to co sa mi nepacilo....boze moj,to je uz krute!!a je to podla mna aj zbytocne...naco sa to bude kupovat,ked sa to nebude chcet nosit..?.
a ja ked napr. prevolam ucet na telefone,tak ho musim uhradzat cely sama.
tolko nadavok v jednom prispevku (1) no, tez by som ti povedala zarob si,ale ja sama nezarabam jedine jak roznos novin obcas a vlete som brigadovala no z toho by som sama vyzit nemohla, ani nake extra oblecko si za to kupit... No neviem pisala si to v zachvate zurivosti ako citam ale poznam strasne vela ludi, 16 17 aj 18 co im rodicia platia setko, takze mi to az take neobvykle nepride fakt.
A kasko ty kde zarabas?resp. zarabal v 16?
Kleo0511: od 13? ale stale to boli peniaze tvojich rodicov ne? aj tak mas dobre,ze ti platili za domace prace, ktore vacsina ludi robi doma upne bezne ne este za prachy.
A este pre jabuko: klidni hormon a bud vdacna, ved rodicia ti isto davaju vela aj ked chapem... to teda nasere
ked nieco si chcem kupit,tak vypytam peniaze od mamy a idem na nakup s kamoskou...alebo aj idem s mamou,ale zeby mi nutila si kupit nieco co nechcem... ona sa mas skor pyta ked si nieco vyberiem : ,,a budes to nosit? nie ako polovica veci co je hodena v skrini a nikdy nezazreli svetlo sveta,,
a ked nieco chcem velmi,tak si na to aj setrim peniaze...vacsinou su to drahsie veci,ktore mi mama nechce kupit...setri sidce dlhsie,ale o to mam z toho potom vacsiu radost
by som chcela vas setkych vidiet ako zarabate! ja si nemam absolutne kde zarabat!!! roznasam letaky,ale to nestiham so skolou lebo chodim do ineho mesta na strednu!! a kym dojdem domou tak je vela hodin a cez vikendy som rada,ze si oddychnem!
lenze,tu nejde o to ze by mi za ne nechceli rodicia zaplatit ale oni mi ich len nechcu kupit lebo sa im nepacia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja si kupim za svoje to co sa mi paci. dakedy mi kupia aj rodkaci ale to len z riedka. takze zarob si kup si. sice si to napisala aj v poslednych vetach ale fakt. ides byt dospela. nebude zavisla. kupuj si za svoje a sprav si radost sama. A potom ti nikto nebdue vraviet, ze co si mas a nemas kupovat. ked to je za tvoje. alebo posluchni rodicov a nech ti kupia co chu oni ked chu daco kupit . mne chcu nasi kupit mne neico co by som ja cel tak 2 razy do roka a aj to zriedka . ale ja si radsej sam za svoje. lepsi pocit mam s toho
mat tak tvoje problemy, sliepocka
a ja ked napr. prevolam ucet na telefone,tak ho musim uhradzat cely sama.
ale zas ze zarob si..ja si chcem zarobit ale nemam kde....nieje vela ponuk na brigady a tak musim tiez vykrkavat peniaze od rodicov
Mali by ta poslat na mesiac do Afriky k detom ktore nemaju co jest!!!!
A kasko ty kde zarabas?resp. zarabal v 16?
Kleo0511: od 13? ale stale to boli peniaze tvojich rodicov ne? aj tak mas dobre,ze ti platili za domace prace, ktore vacsina ludi robi doma upne bezne ne este za prachy.
A este pre jabuko: klidni hormon a bud vdacna, ved rodicia ti isto davaju vela aj ked chapem... to teda nasere
a ked nieco chcem velmi,tak si na to aj setrim peniaze...vacsinou su to drahsie veci,ktore mi mama nechce kupit...setri sidce dlhsie,ale o to mam z toho potom vacsiu radost
a ty mas 17...mas vela moznosti ako zarabat...
lenze,tu nejde o to ze by mi za ne nechceli rodicia zaplatit ale oni mi ich len nechcu kupit lebo sa im nepacia.