dobre trapasy mas mne sa stal zatial najvacsi taky, ze sa mi pacil jeden chalan tak som si len tak z nudy pisala aky je super, pekny, zlaty...a potom mi ten papierik sestra zobrala a dala to tomu chalanovi on to nahlas cital a sestra ho pritom natacala a potom mi stale to video pustala, no hroza
Ja som raz na ulici zastavila jedneho chalana,len tak z fleku. sme sa začali bavit !o počítačoch! ... chudacik ani poriadne nevedel kto som a ja som potom odišla bez toho,aby som sa mu predstavila
@notyou tak odvážny čin to teda bol len som akurát vyzerala ako trapka ale aspon mam vtipnu historku,ktoru vytahujem,ked je velká nuda. zarucená zabava
och.. toho je tak veľa! ale, najviac si pamätám ten, ktorý sa stal túto zimu.. sedíme si po snb feste na Drienke a príde ku nám chlapík pod vplivom alkoholu (volal sa tuším Marián!) no a začal nám dávať ponuky na spoločne strávenú noc.. najprv som len ticho sedela, pozerala a "usmievala sa".. ale potom mi to prišlo dosť vtipné.. tak som vybuchla od smiechu a "Marián" sa začal smiať so mnou a hádzať mi komplimenty že "ale ty si sexi! ako fakt!" a ták no.. ale ako som spomenula, je toho vééľmi vééľa!
A ešte som si spomenula,že raz sme autom predbiehala bežca,tak som vystrčila hlavu z auta a kričím:"Utíkej Foreste,utíkej!" bežec celý prekvapený,aký debil to na neho kričí. No ako na potvoru sme o 10m chytili červenú a ten bežec nás predbiehal som sa hanbila jak pes,ale aspon sranda bola
@bebekex "Utíkej Foreste, utíkej!" a potom dačo hovoril ten bežec?
@karin147 no vieš ja som bola presvedčená že oco je na druhej strane mesta a potom mi hovorí že ..... ma dviezol na štadion a boli sme sa tam pozreť a potom že ide domov no suuuper :/
@bebekex podľa mňa to nebolo trápne, bolo to super!
Ja som mala raz strašný záchvat smiechu, keď sme išli okolo takých cyklistov, čo stáli pred obchodom a akurát sme mali s kamoškou dobrý deň, tak nám šibalo, to si neviete (alebo viete?) predstaviť, čumeli sa na nás jak na dve trapky .. všetko by to bolo v pohode, predýchali by sme to, ale išli sme po chodníku a akurát mi kamoška vysvetľovala (aj ukážkovo) spôsob, ako sa vyhnúť roju múch (No keď cez ne prejdeš, logicky pôjdu s tebou, ale ty zastaneš a oni si to uvedomia neskôr a zastavia kúsok pred tebou a ty ich takto obídeš) a realisticky obchádzala imaginárny roj múch a zrazu tí cyklisti okolo nás, obaja hlavy k nám, nechápačské výrazy .. to som už nepredýchala
tak napr keď som dostal záchvat smiechu v kostole ( sedel som v prvej rade ) pretože si jedna tetka dosť nechutne prdla a mi to prišlo strašne smiešne alebo keď som sa tak spil že ma domov doviezli kamaráti vo fúriku a na druhí deň ráno mi mamka povedala že keď nabudúce pôjdem von tak si mam rovno z domu zobrať fúrik ....bolo toho veľa
@flegma1triedy to s autoškolou ja som mal tiež srandystu inštruktora ktorý napr keď mi nejaký chodec skočil na priechod do cesty tak vytrčil hlavu z okna a začal po nom kričať že ty kok... a tak
Na najväčší si nespomínam, ale jeden, na ktorý nikdy nezabudnem je, keď som si pred týždňom po telesnej obliekla tričko naopak a upozornila ma na to baba, ktorú som v tej dobe neznášala(neznášam)
Na rodinnej oslave som sa nechtiac opila tak, že ma na pleciach niesla mama do auta a potom aj z neho A tiež pár nevhodných záchvatov smiechu, keď na mňa všetci pozerali...
Teraz na Veľkú Noc... po veľkej noci som išiel prvý deň do školy... a ako som išiel zo školy, prišiel som na autobusku... čakal som, okolo sa nazbierali ľudia... pozrel som na hodiny, boli už 2 minúty pred príchodom autobusu tak som si začal hľadať svoju preukážku, hľadal som v ľavom vačku, pravom, pravom zadnom a ako som dal ruku do ľavého tak tam bola rozpustená čokoláda z veľkej noci od babky ale nevedel som o tom a bola rozpustená lebo bolo teplo a som vytiahol ruku celú hnedú a ľudia pozerajú na mňa jak na kkta a som si to vreckovkou utieral jak kretén
1. V druháku bola u nás "móda" si robiť vifonky. Spolužiačka však ochorela a vo svojom pohári ostal kúsok tej polievky. Nikto si to dáko nevšímal. Avšak začal sa šíriť nehorázny smrad z toho. vtedy som sedela pri umývadle, kde bol aj kôš, tak spolužiaci "vysypali" ten zvyšok do koša. Akurát cez dejepis, čo nás učil jeden príliš sebavedomý a prísny profesor, sa začali všetci, čo sedeli v tom rade pri koši odsúvať s lavicami. A ja som vtedy chytila záchvat smiechu z toho smradu a ako sme sa všetci odsúvali. profesor si to všimol až vtedy, keď nás videl, že sa smejeme, keď vysvetľoval nejakú dôležitú vec a vtedy sme si vypočuli monológ.Ale tie minúty do konca hodiny sa vliekli ako slimák a potom som vybehla z triedy ako riadená strela
2: Druhý záchvat smiechu som chytila v kostole. Keď sme si podávali ruky, tak kamarátka si chcela podať ruku s tetou, čo sedela vedľa mňa. Tak som sa chcela uhnúť a naklonila som sa mierne dozadu. Lenže som neudržala rovnováhu a začala som padať dozadu. Chytila som sa kamarátky, lenže ako ona padala so mnou,rukou tak čudne "mykla", že ujkovi čo sedel vedľa nej, trafila do rozkroku. Našťastie sme si len sadli na lavicu, nepadli sme na zem a posunuli aj lavicu. Vtedy sme obe chytili záchvat smiechu, ktorý nie a nie prestať
ježiš tak takéto veci sa mi dejú denne aspoň dva krát. ale väčšinou to je interné čiže pre vás nepochopiteľné.
ale dosť nepríjemné bolo keď som išla na poslednú sadku domou v noci, opitá, unavená. sedela som pri okne zošuchnutá dole, a spala som. keď som sa zobudila zistila som že som celú dobu mala ruku položenú na stehne staršieho muža ktorý si pri mne netuším kedy prisadol.
ja som ruku odtiahla že preboha prepáčte, on sa na mňa usmial a prívetivo povedal, že si nemusím dávať preč tú ruku keď mi je takto pohodlne.. no dosť zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
dosť často
(ked si este spomeniem napisem)
@karin147 no vieš ja som bola presvedčená že oco je na druhej strane mesta a potom mi hovorí že ..... ma dviezol na štadion a boli sme sa tam pozreť a potom že ide domov no suuuper :/
Ja som mala raz strašný záchvat smiechu, keď sme išli okolo takých cyklistov, čo stáli pred obchodom a akurát sme mali s kamoškou dobrý deň, tak nám šibalo, to si neviete (alebo viete?) predstaviť, čumeli sa na nás jak na dve trapky .. všetko by to bolo v pohode, predýchali by sme to, ale išli sme po chodníku a akurát mi kamoška vysvetľovala (aj ukážkovo) spôsob, ako sa vyhnúť roju múch (No keď cez ne prejdeš, logicky pôjdu s tebou, ale ty zastaneš a oni si to uvedomia neskôr a zastavia kúsok pred tebou a ty ich takto obídeš) a realisticky obchádzala imaginárny roj múch a zrazu tí cyklisti okolo nás, obaja hlavy k nám, nechápačské výrazy .. to som už nepredýchala
-na telesnej sme išli behať von popod stromy a vták mi osral kraťase..nikto si toho nevšimol
-v autoškole som miesto páky chytila inštruktora za stehno... ale našťastie si z toho urobil srandu že jeho netreba presviedčať
-v obchode som miesto peňazí dala predavačke lístok z predošlého nákupu opasku
-v buse som si pýtala polovičný lístok domov
...také čo som si spomenula
1. V druháku bola u nás "móda" si robiť vifonky. Spolužiačka však ochorela a vo svojom pohári ostal kúsok tej polievky. Nikto si to dáko nevšímal. Avšak začal sa šíriť nehorázny smrad z toho. vtedy som sedela pri umývadle, kde bol aj kôš, tak spolužiaci "vysypali" ten zvyšok do koša. Akurát cez dejepis, čo nás učil jeden príliš sebavedomý a prísny profesor, sa začali všetci, čo sedeli v tom rade pri koši odsúvať s lavicami. A ja som vtedy chytila záchvat smiechu z toho smradu a ako sme sa všetci odsúvali. profesor si to všimol až vtedy, keď nás videl, že sa smejeme, keď vysvetľoval nejakú dôležitú vec a vtedy sme si vypočuli monológ.Ale tie minúty do konca hodiny sa vliekli ako slimák a potom som vybehla z triedy ako riadená strela
2: Druhý záchvat smiechu som chytila v kostole. Keď sme si podávali ruky, tak kamarátka si chcela podať ruku s tetou, čo sedela vedľa mňa. Tak som sa chcela uhnúť a naklonila som sa mierne dozadu. Lenže som neudržala rovnováhu a začala som padať dozadu. Chytila som sa kamarátky, lenže ako ona padala so mnou,rukou tak čudne "mykla", že ujkovi čo sedel vedľa nej, trafila do rozkroku. Našťastie sme si len sadli na lavicu, nepadli sme na zem a posunuli aj lavicu. Vtedy sme obe chytili záchvat smiechu, ktorý nie a nie prestať
ale dosť nepríjemné bolo keď som išla na poslednú sadku domou v noci, opitá, unavená. sedela som pri okne zošuchnutá dole, a spala som. keď som sa zobudila zistila som že som celú dobu mala ruku položenú na stehne staršieho muža ktorý si pri mne netuším kedy prisadol.
ja som ruku odtiahla že preboha prepáčte, on sa na mňa usmial a prívetivo povedal, že si nemusím dávať preč tú ruku keď mi je takto pohodlne.. no dosť zlé.