Cez prázdniny idem do Francúzska (áno, musím sa pochváliť)! A pôjdem aj do galérie - Louvre. Počula som kopu rôznych názorov na to, či je Mona Lisa, ktorá je tam vystavená, originál. Niektorí tvrdia, že je to originál, iní tvrdia, že vystavená je kópia a
Pokial tam bol pozrieť aj MR .Bean, pravde podobne vysi original u neho nad posteľou . No v skutočnosti je ťažko odhadnuť ,či originály dávaju vystavovať v galeriach, vedia to len kompetentny, ktoery s obrazmi manipuluju
Často majú galerie tie naj pecka v trezoroch v uplne odlišnych budovách i mestách , ale ide najma o tie hodnotnejšie a menej "mainstreamove " diela ako mona lisa nevidim dovod prečo by to nemohol byt original. ale pravdu sa nikto nedozvie.
Neivem prečo by minali take peniaze na security a vystavovali kopiu, kto by vyhadzoval peniaze za straženie a "chod" kopie, preto si myslim ze skutočne ta mona lisa tam byt može, kazdopadne ja monu lisu nemusim, ja som na ine :3
Keď som bola v Louvri ani ma nenapadlo zamýšľať sa nad tým či je to originál..bola som len sklamaná z toho aký je ten obraz v skutočnosti malý a nezaujímavý
neviem neviem, tiez som asi toho nazoru ze vystavena je skor kopia a original je niekde v trezore. Avsak kazdopadne nieje sanca pozriet sa na ten obraz z blizka, pretoze v tej miestnosti je stale nadrbanych 65623165 ludi a z dialky by si nerozoznala ani keby to bolo vytlacene na obycajnom papieri btw uzivaj vylet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ja ked som tam bola tak mi to bolo uplne jedno