Nas pripravuju na monitor uz od zaciatku roka, vcera a predvcerom sme boli na sustredeni (zo skoly), tak ak ho nenapisem este lepsie ako Komparo (Aj ked teraz to je trocha dost ine), trafi ma slak . Ale inak to neberiem nejako strasne vazne, napisem a bude .
no ja som ho pisal minuly rok,celkom pohoda neni to tazke...takze sa nebojte,ti ktori to pisete...inak minuly rok boli uz den pred monitorom vysledky,ted niesu?
podla mna je to neobjektiivna blbost.. si este pamatam na svoj.. som vsetko vedela.. len som nikdy nedociitala otazku na matike.. aa my sme to mali este strazene... ze nikto nesmel opisovat.. a na inych skolach v pohode radili...
jezisi monitor!!! nechapem ako vsetci z toho stresovali vtedy... ved to je cele primitivizmus slovencina sa da cela urobit vylucovacou metodou. to len tak btw.
ja som si na monitore cuckal dzusik, hryzol pero a kecal z dozorom. a matika 80% a slovina nejak 73..
su na nete otazky na monitooor????? ak hej tak mi plsky pošlite kdee abo mi ich mailom pošlite...prosiiiiiiiiiiiiiim...posielajte na beky248@azet.sk abo na rebeka.b@zoznam.sk....dakujeeeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale nie ja som to nevnimala nijako lebo ja som to nerobila MF
Poučím sa, napíšem a ako bude tak bude...
Monitor je píčovina a nebojím sa
TOŤ VSJO
ja som si na monitore cuckal dzusik, hryzol pero a kecal z dozorom. a matika 80% a slovina nejak 73..
prosim do zajtra vecera