Práve som si uvedomila ako ten čas prestrašne rýchlo letí ešte len pred chvíľou boli vianočné prázdniny čo som si sľubovala že sa začnem už pripravovať a nakonieč nič z toho.
@5 sama si povedala že matika nemôže byť ľahká tak ptm je hlúpe pýtať sa či bude slovina ťažšia Kto to má sakra vedieť ? Čo rada používaš odporovacie súvetie ? Keby som tie zadania videla tak ti poviem.
nemyslím si... ale aj tak väčšie obavy mám zo slovenčiny... najmä ak tam dajú nejaké tie nárečové slová a ja budem musieť nájsť synonymá, tak ma porazí..
Tak matika nie je podľa mňa ťažká, sú tam zväčša tie ľahšie zadania.
Ja som z matiky nevynikala a dopadla som z nej vynikajúco.
A slovina tiež nie je ťažká, mne robila akurát problém literatúra, tú som sa nikdy neučila a jednu-dve otázky som nevedela. Ale aj tak som dopadla veľmi dobre, i ked som to písala už dávno.
Na slovine si treba dať pozor na "chytáky", ale tie ste myslím už preberali, či už je to písanie malých/veľkých písmien, skloňovanie zložitejších slov, kde je ťažšie určiť vzor a podobne.
ach bože..toto bude... neviem, ale fakt by mala byť asi tá matika ťažšia... (minulý rok bola slovina nie??) omgg... som sa chcela pripravovať cez prázdniny... no veď nevadí... dajak napíšem..
no ja som pisala minuly rok a mala som lahsiu matiku ovela, tam boli len take blbosti fakt.. slovina je vzdy tazka, slovina snad ani nemoze byt lahka aj ked osm ju napisala na 90% ...nahodou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ach jaj
Ale však, keď máš také známosti tak si už zisti aj zadanie nie?
Ja som z matiky nevynikala a dopadla som z nej vynikajúco.
A slovina tiež nie je ťažká, mne robila akurát problém literatúra, tú som sa nikdy neučila a jednu-dve otázky som nevedela. Ale aj tak som dopadla veľmi dobre, i ked som to písala už dávno.
Na slovine si treba dať pozor na "chytáky", ale tie ste myslím už preberali, či už je to písanie malých/veľkých písmien, skloňovanie zložitejších slov, kde je ťažšie určiť vzor a podobne.
Ale ak máš slovenčinu rada, nemal by byť problém.
No chcela som sa cez prazdniny učit.. No nejak nevyšlo