Sorry ľudia. Viem, že tém okolo Monitoru tu za posledných pár týžňov bolo až až, ale toto potrebujem vedieť. Teda, tí čo ste už monitor písali: Boli na matike úlohy na onéé... sínus, cosínus a tangens??? Lebo ja som z toho fakt vymletá a učiteľka nám to
jeziiis coho sa furt bojííííte ????....ja som sa na monitor vobec nic neucila..a vsetko sme si v triede poradili....ak vám ucitelia dovolia tak si bude radit ak tam nebudete mat niekoho z tých papalašov.....a nieco aj natipujete..nemaajte strach..oooch....
1. Trigonometrické funkcie, prinajmenšom tak, ako sa berú v deviatke, sú primitívne.Daj si to niekým vysvetliť a UPOKOJ SA.
1. Monitor sám o sebe je primitívny, a ešte k tomu nedôležitý.(Sotva dosiahne niekto z týchto slepo stresujúcich /kopala bych do hlavy za toto/ 90 a viac %; tým, čo musia aj tak robiť prijímačky, to môže byť jedno.)
my sme to ani nepreberali! nam ucitelka raze len daco take povedala ze az na strednej... urcite to nebude na monitore aj co som videla monitory z minul. rokov
Už si to nepamätám, ale myslím, že tam niečo také bolo... Ak tam niečo také bude, tak fakt že nejaký primitívny príklad ... Monitoru sa neboj, nič to nieje
hmm..no bolo to uz davno...ale zda sa mi, ze tam nic take nebolo ..a fakt sa nemate coho bat..ja som sa na to tiez strasne stresovala, ale dalo sa to zvladnut lavou zadnou...z matiky tam boli strasne primitivne priklady
ziadne strachy..., aj ja som to dost posral, oba na 75 a zobrali ma na celkom dobru skolu..ide aj o to ake mas znamky na vysveckach doteraz, a aj ked ta na prvy krat nezoberu, tak na odvolanie, to uz musi vyjst ....a ta goniometria neni taka strasna...sin mas protilahla/prepona, cos je prilahla/prepona, tg je protilahla/prilahla...a to stvrte uz neviem ...., co by si na tom chcela este viac vediet? ....a to tam podla mna aj tak nebude.., lebo k tomu by si potom potrebovala tabulky alebo kalkulacku na to a to nemozes mat..my sme mohli mat len strasne primitivnu kalkulacke, kde boli max odmocniny.....
nebudu podla mna toho by som sa najmenej bal ze to tam bude ... ja co som si orbil monitori z minulych rokov tak tam to nebolo tak pochybujem ze to tam daju nechame sa prekvapit :d
Ahoj vsetci iste dobre viete ze monitoru sa nevyhnete a tak sa ucte ucte ako povedal Lenin ktory mal v tomto pravdu ze tu skolu flakaju vsetcli . No ale monitor neflakajte nanho sa ucte a ked nič neviete tak to mate smolu aspon typujte poznam jedneho chalana ktory bol zo sloviny aaj z matiky vymlety a na kolko spravil??? Presne ludia na 100% z obidvoch predmetov. No tak cavte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no ale tak ked to nevieš tak nebudeš mat 100% ale dajme tomu 90 , nie ?
1. Monitor sám o sebe je primitívny, a ešte k tomu nedôležitý.(Sotva dosiahne niekto z týchto slepo stresujúcich /kopala bych do hlavy za toto/ 90 a viac %; tým, čo musia aj tak robiť prijímačky, to môže byť jedno.)
3. Minimálne pred rokom tam neboli.