prosim vas neviete poradit nejaku stranku z odpovedami alebo z niecim takym na temu monitor 2013 piseme ho v marci a ja sa chcem dostat na dobru skolu sportovy gympel alebo hotelova
moc by ste mi pomohli lebo komparo som dodzubal matiku na
Chvala Bohu, som na strednej a toto nemusím riešiť pamätám si dva roky dozadu,my sme si kupovali v škole knihy s testami na monitory a z toho som študovala komparo je ťažšie (vypracuváva ho nejaká súkromná s.r.o- čka) monitor je celoštátny, pravdepodobne bude o niečo ľahší ako komparo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
good joke
ale je pravda, že aj ja som tak stresovala pred monitorom.. ach, ako rýchlo to zbehlo
Normálne to tam davaju pol roka popredu.
Ale ked sa naucis tak máš v poho..
Chvala Bohu, som na strednej a toto nemusím riešiť pamätám si dva roky dozadu,my sme si kupovali v škole knihy s testami na monitory a z toho som študovala komparo je ťažšie (vypracuváva ho nejaká súkromná s.r.o- čka) monitor je celoštátny, pravdepodobne bude o niečo ľahší ako komparo...
jaa som sa na to vykaslala a dopadlo to celkom dobre
do marca máš ešte kopu času