A k téme, zatiaľ sa neviem vyjadriť, zo slovenčiny mám určite lepší pocit, lebo z otázok ako "Ktoré podst. m. sa skloňuje podľa vzoru dlaň?" mi bolo trošku aj smiešno...
Matika tiež na tom nebola nejako zle, za normálnych okolností by som tie príklady vypočítala celkom ľahko, ale keďže som si zle rozrátala čas, ku koncu som bola dosť zostresovaná a obávam sa, že som tam porobila nejaké chyby z nepozornosti...
@tarassaco ja to mam tak isto ..tiež som si zle rozratala čas..
Slovinu som dala lepšie ako matiku si myslím.. Aj keď som si myslela, že to bude naopak..
@pikildos aj ja... Ešte včera som nadávala, že slovenčina bude prvá, dnes som za to nevýslovne šťastná. Matematiku som dosť podcenila, keďže normálne mi ide veľmi dobre.
@tarassaco Presne ešte som sa stresovala zo Sj a nakoneic lepše bude :/... matiku som dala na 85% o jednu úlohu viac a mám nad 90% čiže má na seba nervy ale monitor sa mi neberie na školu musím robiť prijímačky...
Populárna pieseň presne... evergreen na wiki "Evergreen je staršia populárna pieseň, ktorá osloví poslucháča aj v súčasnosti." zatiaľ čo "Populárna pieseň je v určitom období známa a obľúbená, viaže sa na melódiu, je písaní po strofách " takže populárna pieseň...
no neviem slovina sa mi v niečom zdala ťažšia niečo bolo fakt primitívne matika úplne ľahká ale 2 vysledky som zle odpísala další som zle vypočítala no neviem dúfam že budem mať aspoň 2 inak ako mal vyjsť ten uhol? čo tam bol ten obrázok
inak neviete ako sa volá taký film o takých študentoch ktorý mali písať taký test, a preto ho ukradli... a potom nakoniec ten ťahák ho použil myslím iba jeden... taká komédia to bola...
Uplna blbá sa mi zdala tá otázka zo SJ, k tej básni, že podla čoho vieme, nže sa tomu mládensovi to dievča páči....podla mna ani z jedného chcel ju previesť na druhu stranu, tak sa mu predsa musela podat ruku...atd...ani z jedného nevychádza, že sa mu musela páčiť....to sú také dohady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Matika tiež na tom nebola nejako zle, za normálnych okolností by som tie príklady vypočítala celkom ľahko, ale keďže som si zle rozrátala čas, ku koncu som bola dosť zostresovaná a obávam sa, že som tam porobila nejaké chyby z nepozornosti...
Slovinu som dala lepšie ako matiku si myslím.. Aj keď som si myslela, že to bude naopak..
SJ - » www.nucem.sk/documents/26/te...
Matematika -
» www.nucem.sk/documents/26/te...
Čo sa týka môjho monitora,matika bola ľahšia ako sj podľa mňa,asi aj pretože som na matike inak sedel..
No nič... tak počkáme snáď budú ešte dnes... lebo slovinu neviem jak som napísal
Zde dobre vidno ,že slovenčina nie je o slovenčine ,ale niečo ako IQ test pretože ja zo slovenčiny neviem takmer nič